Tero Koikkalainen ja Risto Havo

Imatran Juva osaksi Granlund-konsernia

Granlund Saimaa Oy on ostanut imatralaisen Imatran Juva Oy:n liiketoiminnan. Imatran Juva on rakennesuunnitteluun erikoistunut 5 henkilöä työllistävä yritys, joka on toiminut Imatralla vuodesta 1977.

Tero Koikkalainen ja Risto Havo

Imatran Juvan vahva osaaminen rakennesuunnittelussa tukee Granlund Saimaan mukaan hienosti sen palveluvalikoimaa.

– Kokonaissuunnittelu sopii hyvin moniin projekteihin täällä Etelä-Karjalassa. Liiketoimintakaupan tavoitteena on tarjota paikallisesti monipuolisemmin kokonaissuunnitteluprojekteja, joissa myös rakennesuunnittelunosaaminen on hyvin tärkeää. Nyt voimme palvella paikallisia asiakkaitamme entistäkin paremmin. Rakennesuunnittelu on meidän liiketoiminnallemme tärkeä vahvistus, kertoo Granlund Saimaa Oy:n toimitusjohtaja Risto Havo.  

 Liiketoimintakaupan myötä Imatran Juvan toimitusjohtaja Tero Koikkalaisesta tulee Granlund Saimaa Oy:n rakennesuunnittelun ryhmäpäällikkö ja osakas. Niin Havo kuin Koikkalainenkin ovat erittäin tyytyväisiä liiketoimintakauppaan. 

– Olemme tehneet vuosien mittaan paljon yhteistyötä, yhdistyminen on luonteva jatkumo yhteistyölle, Havo sanoo.

–Olennaista on paikallisuus: toimitilamme ovat jatkossakin Imatralla. Liiketoimintakaupalla haluamme varmistaa henkilöstöllemme jatkuvan mahdollisuuden koulutukseen ja nykyaikaisimmat työkalut, Oy:n Tero Koikkalainen toteaa.

Imatran Juva on vuosien aikana tehnyt Itä-Suomen alueella erittäin monipuolisesti projekteja, joista näkyvimpiä ovat Kosken koulukeskus, K-Sairaala, Savonlinnan pääterveysasema sekä Lappeenrannan entisen teatterin tontin rakennukset. 1.10. 2021 voimaan astuvalla liiketoimintakaupalla ei ole vaikutusta Imatran Juva Oy:n tai Granlund Saimaa Oy:n asiakkuuksiin tai käynnissä oleviin projekteihin, ja työt jatkuvat normaalisti.