iLOQ aloittaa yhteistyön F1-maailmanmestari Kimi Räikkösen kanssa

Johtava digitaalisten ja mobiilipohjaisten pääsynhallintaratkaisujen yritys iLOQ on allekirjoittanut kahden vuoden sopimuksen F1-maailmanmestari Kimi Räikkösen kanssa.

Kimi on kerännyt ympärilleen valtavan fanijoukon vuoden 2001 F1-debyyttinsä jälkeen. Tunnetusti hän haluaa keskittyä omiin vahvuuksiinsa – nopeuteen ja muiden voittamiseen legendaarisilla F1-radoilla. Yhteistyö Kimin kanssa sopii hyvin iLOQille:

” iLOQ on menestynyt hyvin Pohjoismaissa, ja kasvumme Euroopassa on ollut nopeaa, mutta nyt on aika valloittaa myös muu maailma. Olemme jo aloittaneet markkinointitoimenpiteet Euroopan ulkopuolella, ja kun saamme Kimin brändilähettilääksemme, voimme nostaa iLOQin kokonaan uudelle tasolle. Samalla asiakaslupauksemme ”Making life accessible” tavoittaa koko maailman, sanoo Joni Lampinen, iLOQin markkinointijohtaja.

Menestyksen avaimet ovat kova työ ja omistautuminen

Formula 1 on laji, jossa talleilta sekä kuljettajilta vaaditaan kuukausia kestävää yhteistyötä ja omistautumista ennen kuin auto pääsee lähtöruutuun. Myös iLOQilla tuotekehitys kehittää uudenlaisia digitaalisia lukitusjärjestelmiä ja mobiilipohjaisia kulunhallintaratkaisuja. Innovatiivisen, patentoidun teknologian ja ohjelmiston ansiosta sähköinen lukitus ei enää vaadi paristoja tai kaapeleita. Kimi kiinnostui iLOQissa teknologisesta osaamisesta ja sen takana olevista ihmisistä.

”iLOQin ratkaisut ovat edistyksellisiä tekniikaltaan mutta samalla erittäin helppoja käyttää. Tämä yhdistelmä on kiinnostava. iLOQilla on asennetta, kunnianhimoa ja edelläkävijän maine. Se tutkii uusia alueita ja ravistelee vanhoja tottumuksia. Kunnioitan tällaista asennetta. Odotan kovasti, että pääsen tuomaan iLOQin brändiä esille kaikkialla maailmassa”, sanoo Kimi Räikkönen.

iLOQ on digitaalisen pääsynhallinnan suunnannäyttäjä, ja turvallisuuteen panostaminen on yritykselle tärkeä osa asiakaslupausta. Turvallisuus on myös Kimille tärkeää:

”Jokainen meistä haluaa tuntea olonsa turvalliseksi, oli sitten kyse minusta autossani tai kotona odottavasta perheestä. iLOQin ratkaisut parantavat turvallisuutta. Meillä on iLOQin kanssa samanlaisia tavoitteita, ja kumpikin taho ottaa hallittuja riskejä hienojen asioiden saavuttamiseksi”, Räikkönen jatkaa.

Kimistä tulee näkyvä brändilähettiläs iLOQin digitaalisissa kanavissa, ja hänellä on myös iso rooli yrityksen asiakas- ja sidosryhmätapahtumissa ainakin seuraavan kahden vuoden aikana. iLOQin logosta tulee osa Kimin ajopukua.