Joni Cajander

Huipputekijöitä Assemblinille

Helsingin Assemblinin Teknisiin Palveluihin sekä Automaatiohuoltoon on nimitetty uusia sekä tuttuja kasvoja.

Joni Cajander

Joni Cajander (s. 1981) on nimitetty Assemblinin Teknisiin Palveluihin Helsinkiin LV-huoltopäälliköksi 6.3.2017 alkaen. Cajanderin vastuualueina ovat projektihoito ja tarjouslaskenta. Cajander on toiminut aikaisemmin LVI-alalla erilaisissa asennustöissä ja viimeiset 10 vuotta yrittäjänä työllistäen vakituisesti n. 10 henkilöä.

Juha Kananen

Juha Kananen (s. 1985) on nimitetty Assemblinin automaatiohuoltoon huoltopäälliköksi 1.6.2017 alkaen. Huoltopäällikkönä Kananen vastaa toiminnallaan koko Helsingin automaatiohuollon toiminnasta. Kananen on työskennellyt Assemblinilla vuodesta 2010 automaatiourakoinnissa projektipäällikkönä.


Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Assemblin suunnittelee, asentaa ja huoltaa LVISAK-järjestelmiä niin toimistoissa, urheiluhalleissa, kauppakeskuksissa, asunnoissa kuin teollisuudessakin. Assemblinin tukena on monipuolisen konsernin voimavarat ja paikallisen yrityksen henkilökohtainen läsnäolo. Liikevaihto on yli 750 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee yli 5 000 työntekijää yli sadalla paikkakunnalla Pohjoismaissa. Katso lisätietoja: www.assemblin.fi