Destian Energiainfra-liiketoiminnan johtajaksi Tapio Leskinen

Destian Energiainfra-liiketoiminnan johtajaksi on nimitetty Tapio Leskinen 1. elokuuta 2017 alkaen. Leskisellä on vankka osaaminen ja kokemus voimansiirtoteknologiasta aina suunnittelusta rakentamiseen. Hän on toiminut viimeiset 13 vuotta Eltelissä, jossa vastasi pitkään voimansiirto-liiketoiminnasta Suomessa.

Energiainfra on yksi Destian strategian kasvualueista.

– Olemme onnistuneet vakiinnuttamaan asemamme yhtenä toimijana energiainfran markkinassa, erityisesti kunnossapidon puolella. Seuraava tavoitteemme on kasvaa markkinassa sekä kunnossapidon että rakentamisen osalta. Leskisen pitkä kokemus alasta yhdistettynä hänen vahvaan liiketoiminnan kehittämisosaamiseensa vauhdittaa ja vahvistaa energiainfralle asettamiemme tavoitteiden saavuttamista, kertoo Minna Heinonen , Destian Etelä-Suomen tulosyksikön johtaja.

Leskinen vastaa tehtävässään Destian energiainfran liiketoiminnasta valtakunnallisesti ja raportoi Etelä-Suomen tulosyksikön johtaja Minna Heinoselle.

– Destian halu kasvaa Energiainfra-liiketoiminnassa luo minulle haastavan tehtävän, jossa pääsen hyödyntämään omaa kokemustani ja osaamistani. Odotan tätä uutta tehtävää innolla, sanoo Tapio Leskinen.


Destia on Suomen suurin infra-alaan keskittynyt yhtiö, joka suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Vuonna 2016 yhtiön liikevaihto oli yli 490 miljoonaa euroa. 1 500 tositoimijaamme toteuttavat edistyksellisiä ratkaisuja, jotka edistävät turvallista ja sujuvaa liikkumista, ja tekevät ympäröivästä maailmasta pala palalta toimivampaa.  Destia luo toimivampaa Suomea, jotta tulevaisuuden tekijöillä olisi vahva perusta ja väylät avoimina, minne ikinä he haluavatkin mennä.