henri berg
Kuva: Epressi

Henri Berg A-Insinöörien uudeksi talousjohtajaksi

KTM, VTM Henri Berg on nimitetty suunnittelu- ja konsulttiyhtiö A-Insinöörien uudeksi talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Nimitys tulee voimaan perehdytysjakson jälkeen 1.10.2021.

Kuva: Epressi

Henri Berg siirtyy A-Insinöörien talousjohtajaksi Sato Oyj:stä talouspalvelujen johtajan tehtävästä.

– On ilo tulla mukaan jatkamaan A-Insinöörien menestystarinaa, tukemaan eri liiketoiminta-alueita ja hallittua kasvua. Avoimuus, asiakaskeskeisyys ja osaaminen näkyvät A-Insinöörien asiantuntijaorganisaatiossa positiivisella tavalla. Olen päässyt osaksi ammattitaitoista ja mukavaa työyhteisöä ja taloustiimiä, Henri Berg sanoo.

Berg on aikaisemmin työurallaan työskennellyt taloushallinnon ja rahoituksen johtotehtävissä mm. Componentassa ja Stora Ensossa.

– Henri on talousohjauksen rautainen ammattilainen, jolla on vankka kokemus taloushallinnon johtamisesta ja prosesseista isoissa kiinteistösijoittamisen, teknologiateollisuuden ja metsäteollisuuden yhtiöissä. Hän tulee tukemaan A-Insinöörien nykyisiä ja tulevia uusia liiketoiminta-alueita yhdessä tiiminsä kanssa erinomaisesti, toimitusjohtaja Jyrki Keinänen sanoo.

Henri Berg seuraa tehtävässään Ilkka Hyssyä, joka siirtyy uusien haasteiden pariin.