Havainnekuva: Arkkitehdit Soini & Horto Oy

Helsingin Malmille rakennetaan asuin- ja hotellitornitalot

Lehto rakentaa NREP:lle kaksoistornitalon, jonka toiseen torniin kehitetään asuntoja ja toiseen NREP:n konseptoima, hotellitason palvelut ja kodin mukavuuden yhdistävä Noli Studios. 

Havainnekuva: Arkkitehdit Soini & Horto Oy

16-kerroksiseen kohteeseen tulee 143 asuntoa ja 238 Noli-studiota. Kiinteistökokonaisuuteen on suunnitteilla myös ravintolatiloja, tornien yhteiskäyttötiloja, saunaosasto sekä tilat pyörien säilytykseen. Kortteliin on suunniteltu myös yksikerroksinen pysäköintilaitos. 

– Hyvä yhteistyömme NREP:n kanssa jatkuu tämän uuden kohteen parissa. Lehdon rakentama kohde tuo uuden ilmeen kaupunkikuvaan sekä lisää asumisen ja elämisen ratkaisuja varsin keskeiselle sijainnille, kertoo aluejohtaja Heikki Schemeikka Lehto Tilat Oy:stä.

– Kehittyvillä kaupunkialueilla on tarvetta erilaisille asumisen ja elämisen ratkaisuille. Erityisesti hyvien kulkuyhteyksien päässä olevat alueet kehittyvät vahvasti ja kasvattavat vetovoimaansa, kuten Malmi junaradan varressa. On hienoa, että voimme NREP:ssä olla mukana tässä kehityksessä, toteaa Petri Valkama, NREP:n osakas.

Kohteessa hyödynnetään moduuleja ja elementtejä Lehdon kotimaisilta tehtailta. Rakennusvaihetta nopeuttavat muun muassa kylpyhuone-keittiö -moduulit sekä puurakenteiset ulkoseinäelementit.