Grundfos: MIXIT-yksikkö sekoituskiertoon

Grundfos MIXIT on uusi ratkaisu, jota voidaan käyttää sekä lämmitys- että jäähdytys­­kierroissa. Se koostuu MIXIT-yksiköstä ja Grundfos MAGNA3- tai TPE3-kierto­­vesi­­pumpusta. Grundfos MIXIT-yksikkö sisältää lämpö­tilan­säätimen, 2- tai 3-tie­venttiilin, toimi­laitteen, tasaus­venttiilin ja anturit.

Ratkaisussa on onnistuttu vähentämään komponenttien lukumäärää noin 10:stä kahteen ja integroimaan kaikki tarvittava samaan yksikköön, mikä helpottaa sekoituskiertojen suunnittelua ja nopeuttaa asennusta ja käyttöönottoa. 

MIXIT-ratkaisun avulla voidaan helposti säätää lämmityksen ja jäähdytyksen tasoa niin, että menolämpötila vastaa täydellisesti yksittäisen vyöhykkeen tarpeita. MIXIT ottaa huomioon myös ulkolämpötilan vaikutuksen, mikä vähentää lämpöhäviöitä ja lisää energiansäästöä 5–10 %.

Tiedonsiirto tapahtuu langattomasti Grundfos GO Remote -sovelluksella. MIXIT voidaan yhdistää rakennuksen automaatiojärjestelmään kenttäväylän kautta tai Grundfos BuildingConnectiin. Lisätietoa: grundfos.com