Granlund Tampere Oy:n toimitusjohtaja Risto Suojanen (oik.) ja Sähkösuunnittelu Pousi Oy:n toimitusjohtaja Keijo Pousi.

Granlund Tampere ostaa Sähkösuunnittelu Pousin

Granlund Tampere Oy:n toimitusjohtaja Risto Suojanen (oik.) ja Sähkösuunnittelu Pousi Oy:n toimitusjohtaja Keijo Pousi.

Sähkösuunnittelu Pousi Oy on kahdeksan henkilön yritys, joka on aloittanut toimintansa vuonna 2006. Yrityskaupan myötä Granlund Tampereesta tulee Pirkanmaan suurin sähkösuunnittelutoimisto.

– Keijo Pousin johtama Sähkösuunnittelu Pousi Oy on Tampereen seudulla erittäin arvostettu ja laadukasta työtä tekevä toimisto. On todella hienoa, että Pousi liittyi leiriimme. Tunnemme Keijo Pousin kanssa jo vuosikymmenten takaa ja olemme olleet paljon töissä samoissa projekteissa, kommentoi Granlund Tampere Oy:n toimitusjohtaja Risto Suojanen.

– Näkemykseni Granlundista Suomen johtavana talotekniikan suunnittelutoimistona on vain vahvistunut vuosien ja yhteisten hankkeiden aikana. On hienoa liittyä tällaisen yrityksen vahvuuteen. Arvostan suuresti sitä, että Granlund on suomalaisessa omistuksessa, sanoo Sähkösuunnittelu Pousi Oy:n toimitusjohtaja Keijo Pousi, joka jatkaa fuusion valmistuttua Granlund Tampere Oy:ssa suunnittelujohtajana.

Sähkösuunnittelu Pousi Oy:n toimialana on rakennusten sähkö-, tele- ja turvasuunnittelu ja se on erikoistunut lääkintätilojen sähkösuunnitteluun. Myös Granlund Tampere on ollut vahvasti mukana terveydenhoidon hankkeissa.

– Nyt kun TAYS:n seuraava vaihe käynnistyy, on todella hyvä saada Pousin osaaminen mukaan tekemiseen, heillä on todella syvällinen tuntemus kohteen sähköjärjestelmistä, Suojanen toteaa.

– TAYS:n hanke ja liittyminen Granlundiin tarjoavat henkilöstöllemme uudet mielenkiintoiset haasteet ja ammattitaidon kehittymisen mahdollisuudet tulevaisuudessa, Pousi lisää.

Pousin henkilökunta muuttaa fuusion valmistuttua Granlund Tampereen tiloihin. Yhdistymisen jälkeen Granlund Tampere työllistää yli 60 talotekniikka-alan ammattilaista.