Gebwell: Kaukolämmönjakokeskus G-Power Smart

Gebwellin isojen asuinkiinteistöjen sekä liike- ja teollisuusrakennusten kaukolämmitykseen suunniteltu tuoteuutuus G-Power Smart yhdistetään toimittaessa valmistajan pilvipalveluun (IoT). Pilvipalvelussa oleva tekoälyjärjestelmä on kaukolämmönjakokeskuksen sydän.

Lämmönjakokeskuksen ohjausautomaatio ottaa säädöissä huomioon kiinteistön lämmitettävien tilojen olosuhdedataa ja sääennustedataa. Tekoäly optimoi kiinteistön lämmitystä muuttaen lämmitysjärjestelmän säätöalgoritmeja. Pilvipalvelu mahdollistaa myös selainpohjaisen Gebwell Smart -valvomon, jonka kautta huoltoliike voi etänä tarkistaa järjestelmän tilanteen käymättä paikan päällä. 

G-Power Smart kaukolämmönjakokeskus on laajennettavissa useilla eri kustannussäästöjä ja asumismukavuutta tuottavilla ominaisuuksilla kuten paikallisen sääennusteen huomioiva säätötapa, huoneistokohtainen anturointi, IoT patteriventtiilit, API ohjelmistorajapinnat ja kylmä- ja lämminvesimittareiden etäluenta ja mittaus. Pilviyhteyden mahdollistava internetyhteys toimitetaan kaukolämmönjakokeskuksen mukana, joten taloyhtiöön ei tarvitse hankkia erillistä internetyhteyttä ohjausta varten.

Lisätietoa: gebwell.fi