Forbo Flooring Finland Oy: Tessera Struktur 1 -tekstiililaatat

Hienostunut ja kompakti mikrotuftattu tekstiililaatta luo miellyttävän ja ajattoman tunnelman, joka on helppo yhdistää muiden kalusteiden kanssa.

Mallisto koostuu 18:sta nykyisten väritrendien mukaisesta väristä, joilla voidaan luoda lämmin ja kutsuva ympäristö. Malliston yhdeksän harmaata ja lämmintä sävyä luovat perustan rauhalliselle ja hienostuneelle ympäristölle ja nämä voidaan helposti yhdistää muihin kalusteisiin. Yhdeksän nykyaikaista korosteväriä täydentää kauniisti neutraaleja sävyjä ja näillä voit helposti vahvistaa värejä eri tiloissa.

Tessera Struktur 1:n 50×50 cm:n kokoiset laatat asennetaan ¼ kierros-käännöksenä ja ne ovat helposti yhdistettävissä Forbon ainutlaatuisen vinyylilattian, Allura Flexin kanssa. Materiaalit ovat saman paksuisia, joten et tarvitse listoja näiden välille. Tämä tekee mallistosta täydellisen ratkaisun mm. toimistojen uudistamiseen, joissa integroidut lattiaratkaisut ovat toivottavia vastaamaan työympäristön erilaisia tarpeita.

Tessera Struktur 1 sisältää 65 % kierrätettyä materiaalia. Laatta on valmistettu läpivärjätystä polyamidi 6 -langasta, mikä takaa hyvän kulutus- ja värinkestävyyden. Tessera Struktur 1 on valmistettu käyttämällä 100% uusiutuvaa energiaa.