Fischerille Pohjoismaat kattava jälleenmyyjäsopimus Starkin kanssa

Kiinnitystuotteita valmistava fischer on tehnyt yhteistyösopimuksen rakennustarvikeketju Starkin kanssa. Tavoitteena on vauhdittaa liiketoimintaa Pohjoismaissa. 

Tästä keväästä lähtien fischerin kiinnitystuotteita on tarjolla Stark Groupin kaikissa 216 myymälässä Pohjoismaissa, myös 27 suomalaisessa myymälässä.

– Meillä on pitkät perinteet yhteistyölle ammattimaisten rautakauppiaiden kanssa Pohjoismaissa. Stark-sopimuksen myötä sekä fischerin brändi että monipuolisten tuotteidemme saatavuus vahvistuvat, fischer Nordicin toimitusjohtaja Niels Kold Nielsen sanoo.

– Rakennusteollisuudessa meidät tunnetaan jo nykyisin erittäin ammattitaitoisena kiinnitystuotteiden toimittajana, mutta pohjoismaiset ammattirakentajat eivät tunne vielä valikoimamme laajuutta. Se meidän tulee muuttaa, Nielsen toteaa.

STARK Suomen Senior Sourcing Manager Pasi Nylanderin mukaan tehty sopimus vahvistaa ketjun asemaa markkinoilla erityisesti ammattirakentajien osalta.

Fischer kertoo valinneensa strategiakseen lähestyä Pohjoismaita yhdessä maakohtaisen lähestymisen sijaan.

– Aiemmin oli järkevää lähestyä yksittäisiä maita itsenäisinä markkinoina, mutta koska sekä urakoitsijat että loppuasiakkaat työskentelevät pohjoismaisesti, meidänkin on tehtävä se, Nielsen sanoo.