vipu
Kuva: Hybridiarena Espoo.

Espoon Kivenlahteen tulee Hybridiarena

Espoon Kivenlahteen rakennettava 15 000 neliömetrin kokoinen liikunta-, kulttuuri- ja tapahtuma-areena valmistuu vuoden 2024 loppupuolella.

Kuva: Hybridiarena Espoo.

Hybridiarena-niminen kokonaisuus tulee Espoon Kivenlahden metroaseman viereen Länsiväylän varteen. Areenan yhteydessä on paikoitustilat 650 autolle ja 150 polkupyörälle.

– Rakennamme Hybridiarenasta poikkeuksellisen monipuolisen, muuntojoustavan ja Suomessa täysin ainutlaatuisen liikunta-, kulttuuri- ja tapahtumapaikan, hankkeen kiinteistökehittäjä, talousneuvos Heimo Välinen sanoo.

– Hybridiarenassa voi harrastaa liikuntaa, järjestää kulttuuri- ja yritystapahtumia, syödä hyvää ja terveellistä ruokaa sekä vaikkapa tehdä etätöitä,  hankeyhtiön toimitusjohtaja Mikko Tuominen kertoo.

Tiloihin tulee myös E-Sports -keskus, ryhmäliikuntatiloja, kuntosaleja, kiipeilypuisto, jääkiekon taitoharjoittelukeskus sekä valmennus- ja testausasema.

Rakennuksen katolle on tulossa 1000 neliömetrin kokoinen kattoterassi, jossa on ulkoilmabaari ja ravintola sekä katettu uima-allas.

Areenan kokonaisneliömäärä on yli 15 000 neliömetriä. Suunnittelusta vastaa Arkkitehtitoimisto L-Arkkitehdit ja rakentamisesta Fira. Hankkeen rakennuttajayhtiönä toimii Kiinteistö Oy Kivenlahden Sport Center.