Erja Sankari

Erja Sankari iLOQin operatiiviseksi johtajaksi

Erja Sankari on nimitetty operatiiviseksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.2.2022 alkaen. Ennen iLOQille tuloaan Sankari on työskennellyt Nokialla Global Supply Chain -yksikön johtajana. Nykyinen operatiivinen johtaja Esa Myllylä jää eläkkeelle kevään 2022 aikana.

Erja Sankari

Erja Sankari vastaa iLOQin globaalin toiminnan, sisäisten käytäntöjen ja toimintatapojen kokonaisvaltaisesta johtamisesta ja kehittämisestä sekä johtamisjärjestelmien eteenpäin viemisestä.

– iLOQ on tunnettu ja arvostettu yritys. Odotan innolla, että saan tuoda omaa asiantuntemustani ja auttaa vahvistamaan iLOQin asemaa johtavana toimijana ohjelmistoalustojen ja pilvipohjaisten palveluiden alalla, Sankari toteaa.

– Haluan kiittää Esaa koko johtoryhmän ja iLOQin puolesta hänen kovasta työstään ja omistautumisestaan ​​hänen kiitettävän uransa aikana iLOQissa. Me toivotamme hänelle onnellista ja rauhallista eläkkeelle siirtymistä. Odotan innolla yhteistyötä Erjan kanssa ja saumatonta vastuiden siirtoa varmistaaksemme yhtiömme strategioiden jatkuvan toteuttamisen, sanoo iLOQin toimitusjohtaja Heikki Hiltunen.