EnerKey Sustainability and Energy Management System (SEMS) on vastuullisen energianhallinnan SaaS-palvelu. Kuva: Anssi Kumpula

EnerKey yhteistyöhön norjalaisen energiayhtiön kanssa

EnerKey Sustainability and Energy Management System (SEMS) on vastuullisen energianhallinnan SaaS-palvelu. Kuva: Anssi Kumpula

EnerKeyn vastuullisuuden ja energianhallinnan Powered by EnerKey -alusta avulla energiayhtiöt voivat tarjota asiakkailleen energianhallinnan ja raportoinnin työkalut omalla ulkoasulla ja logolla brändättynä. EnerKeyn tavoitteena on olla energiayhtiöiden kumppanina tulevaisuuden palveluiden kehittämisessä energiayhtiöiden loppuasiakkaille.

”Innlandskraft AS oli Norjassa ensimmäisiä energiayhtiöitä, joka tarjosi energiaratkaisuja yksityishenkilöille. Olemme pitkään etsineet kumppania, jonka avulla voimme tarjota yritysasiakkaillemme vastuullisuuden ja energianhallinnan työkalun. Olemme erittäin tyytyväisiä aloittaessamme pilottihankkeen EnerKeyn kanssa. Powered by EnerKey on erittäin hyvä alustaratkaisu ja odotamme innnolla yhteistyötämme”, Innlandskraftin toimistusjohtaja Maren Kyllingstad sanoo.

Innlandskraft AS on Powered by EnerKeyn ensimmäinen kansainvälinen asiakas.

”On hienoa päästä yhteistyöhön Norjan energiamarkkinan johtavien toimijoiden joukkoon kuuluvan energiayhtiön kanssa. Innlandskraftin pilottisopimuksen lähtökohtana on loppuasiakkaiden tarpeiden huomiointi. Haluamme EnerKeyllä auttaa organisaatioita vastuullisempaan energianhallintaan ja parempaan energiantehokkuuteen”, EnerKeyn Vice President Jaakko Huhta toteaa.

”Järjestelmällisen seurannan, raportoinnin  ja analysoinnin avulla tehdyt toimenpiteet näkyvät suoraan vähentyneinä pienentyneenä energiankulutuksena, päästöinä, jätteinä ja parempana sisäilmana”, Huhta sanoo.