Kuva: Consti Yhtiöt Oyj

Consti puolittaa parvekeremonttien ajan

Consti Yhtiöt Oyj on kehittänyt nopeutetun parvekeremontin, jolla pystytään puolittamaan korjausvaiheen kesto. Uusi elementtiparveke valmistuu nopeimmillaan viidessä viikossa. Consti Parveke on ensimmäinen Consti Kodikas -konseptin tähtituotteista, joita lanseerataan lisää tämän vuoden aikana.

Kuva: Consti Yhtiöt Oyj

Consti Parveke -remontin nopeus syntyy asennusvalmiista elementeistä ja uudistetusta työvaiheiden virtautuksesta. Remontti on hiottu niin lähelle tehdasmaista tehokkuutta kuin mahdollista.

– Jokaisella parvekkeella on päiväkohtainen tavoite. Purkutöistä ja valmiselementtien asennuksesta edetään nopeasti viimeistelyyn. Aikatauluissa pysytään, kun jokainen työntekijä osaa tehtävänsä ja tietää tavoitteet, Consti Julkisivujen toimitusjohtaja Risto Kivi kertoo.

Consti tekee parhaillaan nopeutettua parvekeremonttia Järvenpään Haltianpolku 2:ssa, jossa koko 30 parvekkeen remontti toteutetaan alle kahdessa kuukaudessa. Kaikki uudistetut, 40 sentillä levennetyt ja katetut parvekkeet luovutetaan asukkaille viimeistään toukokuun alussa.

Helppoutta kasvavaan parvekeremonttien tarpeeseen

Parvekeremonttien määrän on arvioitu kasvavan tulevina vuosina, kun 70-luvun suuri kiinteistökanta kaipaa täysin uusittuja, modernisoituja parvekkeita. Consti Parveke vastaa tarpeeseen tehdä tehdasmaisen tehokkaita remontteja, joiden suunnittelu ja organisointi on taloyhtiölle mahdollisimman mutkatonta.

– Annamme sitovan hinnan ja aikataulun viimeistään toisessa tapaamisessa taloyhtiön kanssa. Lisäksi hoidamme rakennusluvat taloyhtiön puolesta. Remontista on tehty taloyhtiöille niin helppo kuin mahdollista, Kivi kertoo.

Consti Parveke -remontit tehdään suunnittele ja rakenna -mallilla. Sillä saadaan merkittäviä kustannussäästöjä perinteisesti kilpailutettuun parvekeremonttiin verrattuna. Remontin hinta on kiinteä, jolloin yllättäviä lisäkustannuksia ei synny. Lisäksi parvekkeille tarjotaan viiden vuoden takuu alalla vakiintuneen kahden vuoden sijaan.

Asiakaskokemus edellä – uusi palvelukonsepti esillä Taloyhtiö 2018 -tapahtumassa

Uusi parvekeremontti on Consti Kodikas -palvelukonseptin ensimmäinen tähtituote. Consti Kodikas on taloyhtiöille suunnattu tuoteperhe, joka sisältää kaikki korjausurakoinnin osa-alueet. Konseptin keskiössä on hyvä asiakaskokemus.

– Jos taloyhtiö on tyytyväinen, olemme onnistuneet varmasti kaikilla remontin keskeisillä osa-alueilla. Taloyhtiöille on tärkeää, että remontti tuntuu helpolta ja mutkattomalta, sen budjetti ja aikataulu pitävät ja lopputulos on kerralla laadukas, Kivi sanoo.

Konseptissa tavoitteena on tehdä kokonaisvaltaisesti mietittyjä mittatilausremontteja, joilla kiinteistön arvoa ja viihtyvyyttä nostetaan mahdollisimman kustannustehokkaasti.

Consti esittelee uutta Consti Kodikas -palvelukonseptiaan Taloyhtiö 2018 -tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa 18.4.2018.