Consti ostaa Cool Air Service Finland Ky:n liiketoiminnan

consti_tnCool Air Service Finland Ky siirtyy Consti Yhtiöt Oyj:n omistukseen liiketoimintakaupassa 30.11.2016. Kylmälaitteiden huoltoa ja asennuksia tekevä yritys toimii Pirkanmaan alueella ja vahvistaa Consti Talotekniikan Service-yksikköä. Cool Air Service on perustettu vuonna 2012.

Ostettavan yrityksen koko henkilökunta siirtyy Constin palvelukseen. Myös kaikki nykyiset asiakkuudet siirtyvät Constin asiakkaiksi, ja yhteistyösopimukset jatkuvat ennallaan.

– Saamme lisää ammattitaitoista väkeä vahvistamaan Consti Talotekniikan huoltopalvelutiimiämme Pirkanmaalla. Pyrimme jatkuvasti vahvistamaan asemiamme Tampereen seudulla, ja nyt tehtävä kauppa on luonteva jatkumo tälle kehitykselle, kertoo Consti Yhtiöiden toimitusjohtaja Marko Holopainen.

– Toivotamme uudet tekijät lämpimästi tervetulleiksi Constin tiimiin.

Cool Air Servicen ydinosaamista ovat huolto-, korjaus- ja asennuspalvelut niin sanotuille olosuhdekylmän laitteille, kuten vedenjäähdyttimet, ilmastoinnin jäähdytyslaitteet, vakio iv-kojeet, sähkö- ja atk-tilojen jäähdytyslaitteet sekä ilmalämpöpumput ja kylmäkellarit. Yrityksellä on myös vahva osaaminen ja tuntemus ilmastointi- ja talotekniikan automaatiojärjestelmistä.

– Alkava yhteistyö Constin kanssa on meille hieno tilaisuus ja arvostuksen osoitus tekemästämme työstä, sanoo Cool Air Servicen toimitusjohtaja Tero Karjalainen.


Consti on yksi Suomen johtavia korjausrakentamiseen ja taloteknisiin palveluihin keskittyneitä yhtiöitä. Consti tarjoaa kattavasti talotekniikan, linjasaneerauksen, korjausurakoinnin, julkisivusaneerauksen sekä muiden vaativien kohteiden rakennus- ja huoltopalveluita sekä asuintaloille että toimitiloille. Yhtiöllä on kolme liiketoiminta-aluetta: talotekniikka, julkisivut ja korjausurakointi. Vuonna 2015 Consti-konsernin liikevaihto oli 256 miljoonaa euroa, ja se työllistää yli 900 korjausrakentamisen ja talotekniikan ammattilaista. Consti Yhtiöt Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalla, ja sen kaupankäyntitunnus on CONSTI. www.consti.fi