Kuva: congrid.fi

Congridista osa norjalaista Cordel Nordenia

Kuva: congrid.fi

Congridin perustajat ja johto jatkavat nykyisissä tehtävissään, ja heistä tulee myös Cordel Nordenin osakkeenomistajia. Kaupan ehtoja ei julkisteta.

Vuonna 2013 perustettu Congrid on kehittänyt ohjelmistokokonaisuuden, jonka tavoitteena on parantaa rakennustyömaiden laadun- ja turvallisuuden hallintaa ja lisätä työmaan tuottavuutta. Congridin mukaan sen ohjelmistolla on yli 10 000 käyttäjää.

Cordel Norden tarjoaa ohjelmistopalveluita rakennusyrityksille ja rakennusalan ammattilaisille. Yhtiö koostuu kolmesta tytäryhtiöstä, joilla on kahdeksan toimipistettä Norjassa ja Ruotsissa. Cordel-konserni kertoo palvelevansayli 75 000:ta käyttäjää yli 8000 asiakasyrityksessä. Konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 200 miljoonaa Norjan kruunua eli noin 19,3 miljoonaa euroa.

– Vahvistamme parhaillaan asemiamme Ruotsin markkinoilla. Voimien yhdistäminen Cordelin kanssa tukee strategiaamme tulla johtavaksi toimijaksi Pohjoismaissa, Congridin toimitusjohtaja Timo Makkonen sanoo.

– Congrid on hieno yritys, joka on noussut johtavaan asemaan alallaan. Uskomme, että ratkaisu on loistava lisäys nykyiseen tuotevalikoimaamme ja vahvistaa jalanjälkeämme laadun ja turvallisuuden varmistavissa ohjelmistoissa Pohjoismaissa, Cordel Nordenin toimitusjohtaja Gustav Line toteaa.