Conficap ostaa Kelan toimistokiinteistön Turun keskustasta

Conficap Oy ostaa Kansaneläkelaitoksen omistaman toimistokiinteistön Turun ydinkeskustasta. Osoitteessa Eerikinkatu 26 sijaitsevan kiinteistön vuokrattava pinta-ala on 5600 neliötä. Kiinteistö on rakennettu Kelan käyttöön vuonna 1971 ja on ollut sen omassa käytössä siitä lähtien.

Conficapille kyseessä on jo kolmas merkittävä kiinteistökauppa Turun alueella. Alkuvuonna 2019 yhtiö osti Turun torin laidalla Yliopistokadulla sijaitsevan Torinkulman kiinteistön, josta se tarjoaa liike- ja toimitiloja. Viime vuosina Conficap on hankkinut keskeisillä sijainneilla sijaitsevia toimistotiloja myös muun muassa Raision ja Helsingin keskustoista.

”Tarjoamme asiakkaidemme tarpeisiin sopivia, hyvien yhteyksien päässä olevia toimisto- ja logistiikkatiloja Turusta ja pääkaupunkiseudulta. Eerikinkatu 26:n kaupan myötä olemme entistä aktiivisempi toimija perheyrityksen syntysijoilla Turussa”, Conficapin kiinteistöjohtaja Atte Köykkä kertoo.

Kela jatkaa kiinteistössä vuokralaisena syksyyn 2022 saakka, jolloin se siirtyy uusiin toimitiloihin Turun Kupittaalle. Kiinteistön vapauduttua Conficap saneeraa sen moderneiksi toimistotiloiksi, jotka luovutetaan uusille käyttäjille loppuvuoden 2023 aikana.

”Vuokralaisille on tarjolla heidän omiin tarpeisiinsa remontoitua, nykyaikaista ja monipuoliseen käyttöön mukautuvaa liike- ja toimistotilaa. Kiinteistössä riittää tilaa suuremmallekin toimijalle, ja sijainti Turun ydinkeskustassa sadan metrin päässä Hansa-korttelista ja suunnitellun raitiovaunulinjauksen vieressä on ihanteellinen. Nykyaikaisia toimistotiloja tulee tarjolle harvoin keskustassa, ja uskomme, että kiinnostusta riittää”, Atte Köykkä kertoo.

Vuokralaisten haku valmistuviin tiloihin on jo käynnistynyt.