Conficap ostaa 33 000 neliötä toimistotilaa Pitäjänmäeltä

Conficap ostaa Aberdeen Standard Investmentsin hallinnoimalta rahastolta kolme toimistokiinteistöä Helsingin Pitäjänmäeltä.

Kiinteistöt sijaitsevat osoitteissa Hiomotie 8, Takomotie 8 ja Kornetintie 3 muodostaen yhtenäisen kiinteistökokonaisuuden.

Kokonaisuus sijaitsee kävelyetäisyydellä Pitäjänmäen ja Valimon juna-asemilta. Tulevan Raide-Jokerin kaksi asemaa sijoittuvat lähimmillään 100 metrin etäisyydelle kiinteistöistä. Talojen yhteydessä on myös runsaasti autopaikkoja.

”Pitäjänmäki on kehittyvä alue keskellä pääkaupunkiseutua. Nyt hankkimiemme kiinteistöjen ehdoton vahvuus on hyvä saavutettavuus sekä julkisella liikenteellä että omalla autolla. Kolme kiinteistöä muodostavat kokonaisuuden, josta voimme tarjota hyvin moninaisiin tarpeisiin soveltuvia tiloja”, toteaa Conficapin kiinteistöjohtaja Atte Köykkä.

”Conficapin kiinteistöliiketoiminta on käynnistynyt aktiivisesti. Nyt toteutettiin jo toinen merkittävä kauppa muutaman kuukauden sisällä. Perheyrityksenä Conficapin strategia tähtää kestävään ja pitkäjänteiseen arvonluontiin, ja kiinteistöliiketoiminta on tärkeä osa tätä prosessia”, sanoo Conficapin toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Maarit Toivanen.

Conficap syntyi 30.4.2018, kun perheyritys Onvest jakautui kahdeksi uudeksi ja toisistaan riippumattomaksi yhtiöksi. Konserni koostuu neljästä liiketoiminta-alueesta. Conficap omistaa talotekniikkayhtiö Are Oy:n, minkä lisäksi yhtiöllä on laajamittaista kiinteistö- ja sijoitusliiketoimintaa sekä strategisia noteerattuja osakeomistuksia.