Kuva: Cervi

Cervi ostaa Kylmäset Oy:n

Ilmanvaihtoon, jäähdytykseen ja lämmitykseen erikoistunut Cervi ostaa Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä toimivan Kylmäset Oy:n koko osake­kannan. Yritys­kauppa laajentaa Cervin tarjontaa kaupan kylmän ja kriittisen kylmän osalta merkittävästi.

Kuva: Cervi

– Kaupan kylmä ja teollisuuden tarpeita palveleva kylmä­osaaminen ovat Kylmäsetin vahvuuksia ja lisä Cervin kylmä­osaamisen tarjontaan. Kylmä­palvelujen liike­toiminta on ollut meillä Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä vielä pientä, ja tämä vahvistaa merkittävästi palvelujamme niiden osalta, sanoo Cervin toimitusjohtaja Petri Valve.

Kylmäset Oy:llä on toimintaa neljällä eri paikka­kunnalla: Valkeakoskella, Tampereella, Hämeenlinnassa ja Riihimäellä. Yrittäjä­sisarukset Niilo Mäkinen ja Ilona Mäkinen ovat kylmä­alan yrittäjiä jo kolmannessa polvessa ja kartuttaneet alan erityis­asiantuntijuutta käytännössä koko ikänsä.

– Meille tarinamme jatkuvuus on tärkeää, ja haluamme kehittää ja viedä yritystämme eteen­päin. Cervillä on tekemisen meininki ja laadukasta toimintaa, joka mahdollistaa meille kehitys­mahdollisuuksia. Jaamme Cervin kanssa samat arvot, ja toiminta­mallimme on Cervin lailla ketterää, kertoo Kylmäsetin toimitus­johtaja Niilo Mäkinen.

Yrityskaupassa Kylmäset Oy liittyy osaksi Cervi-konsernia ja jatkaa toimintaansa nykyisellä nimellään ja asiakas­suhteillaan. Niilo Mäkinen jatkaa Kylmäset Oy:n toimitus­johtajana ja Ilona Mäkinen toimisto­päällikkönä. Henkilö­kunta jatkaa nykyisen työnantajansa palveluksessa.