Kokkolan Kylmäpalvelun referensseihin kuuluu Kokkolan jäähallin ammoniakkikylmälaitteiden huolto. Kuva: kylmapalvelu.fi

Cervi ostaa Kokkolan Kylmäpalvelun

Ilmanvaihdon ja jäähdytyksen huolto- ja korjauspalveluja tarjoava Cervi laajentaa toimintaansa Pohjanmaalle ostamalla teolliseen kylmään erikoistuneen Kokkolan Kylmäpalvelu Oy:n.

Kokkolan Kylmäpalvelun referensseihin kuuluu Kokkolan jäähallin ammoniakkikylmälaitteiden huolto. Kuva: kylmapalvelu.fi

Cervin mukaan yrityskauppa on sille paitsi laajentuminen uudelle maantieteelliselle alueelle myös merkittävä täydennys teolliseen kylmäosaamiseen.

– Kokkolan Kylmäpalvelu on kokenut ja arvostettu kylmäalan urakoinnin ja huoltotoimintojen osaaja. Saamme jälleen liitettyä hienon luottotiimin Cervi-perheeseen yhteisen emoyhtiön alle, Cervin toimitusjohtaja Petri Valve sanoo.

– Yhdistämällä resurssejamme voimme kehittää ja tarjota vastuullista erikoisasiantuntijapalvelua entistä laajemmin, kertoo Kokkolan Kylmäpalvelun toimitusjohtajaksi hallituksen puheenjohtajan paikalta nouseva Petri Jaaksi.

Vuonna 2018 aloittanut Kokkolan Kylmäpalvelu liittyy osaksi Cervi-konsernia ja jatkaa toimintaansa nykyisen nimensä alla. Kokkolan Kylmäpalvelun työntekijät jatkavat nykyisen työnantajansa palveluksessa. Kokkolan Kylmäpalvelun liikevaihto vuonna 2022 oli 4,3 miljoonaa euroa ja työntekijöitä oli 15.