?Caverion toteuttaa talotekniikan kokonaistoimituksen teleoperaattori Deutsche Telekomin Berliinin toimistoon? ? Deutsche Telekom
Kuva: Caverion

Caverionilta talotekniikan kokonaistoimitus toimistorakennukseen Saksassa

Caverion toteuttaa talotekniikan kokonaistoimituksen teleoperaattori Deutsche Telekomin Berliinin toimiston korjaukseen. Asiakkaana on kiinteistöpalveluyritys Strabag Property and Facility Services. Sopimuksen arvo on noin 12 miljoonaa euroa.

”Caverion toteuttaa talotekniikan kokonaistoimituksen teleoperaattori Deutsche Telekomin Berliinin toimistoon” – Deutsche Telekom
Kuva: Caverion

Projektin teknisenä pääurakoitsijana Caverion vastaa kaikkien taloteknisten järjestelmien toteutuksesta: lämmitys, vesi ja viemäri, ilmanvaihto ja ilmastointi, jäähdytys, sähköistys, informaatio- ja viestintäteknologia, automaatio ja turvallisuus. 1920-luvulla rakennetussa kiinteistössä on 15 000 neliömetriä 10 kerroksessa, ja tilojen käyttö jatkuu myös peruskorjauksen ajan. Rakennuksessa oli aikoinaan Euroopan suurin puhelinvaihdekeskus.

Peruskorjauksella varmistetaan, että kiinteistö täyttää nykyiset rakennusstandardit. Hyvän sisäilman varmistamiseksi Caverion asentaa muun muassa seitsemän ilmanvaihtojärjestelmää ja 150 neliömetriä jäähdytyspalkkeja.

”Laaja työmaa ja lyhyt rakennusaika edellyttävät luotettavaa kumppania. Olemme osoittaneet osaamisemme monissa vastaavissa projekteissa, kuten Deutsche Telekomin pääkonttorin peruskorjauksessa Bonnissa”, sanoo Werner Kühn , Caverionin Saksan divisioonasta vastaava johtaja.

Projekti jatkuu maaliskuuhun 2018 saakka.


Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa.   Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä.
www.caverion.fi