Caverion urakoi puhdastilat lasertutkimuskeskukseen Liettuassa

Laserteknologiaan erikoistunut Light Conversion valitsi Caverionin asentamaan puhdastilat laserteknologian t&k-keskukseen, joka on rakenteilla Vilnassa. Noin 1800 neliömetrin laajuiset puhdastilat toteutetaan ISO 7-puhtaustason mukaisesti. Avaimet käteen -projektin valmistuu tammikuussa 2022.

– Olemme tehneet yhteistyötä Light Conversionin kanssa useita vuosia. Olemme tarjonneet kiinteistön huolto- ja kunnossapitopalveluita tehdasrakennuksiin vuodesta 2014 alkaen, ja vuonna 2018 toteutimme asiakkaalle onnistuneesti puhdastilat. Tässä projektissa päätehtävämme on varmistaa, että puhdastilat vastaavat korkeita standardeja ja ovat toimintavalmiina aikataulussa ja budjetissa, Caverion toiminnoista Liettuassa vastaava johtaja Egidijus Šydeikis sanoo.

Caverionin mukaan Light Conversion suunnittelee kokonaisuudessaan yli 15 miljoonan euron investointia uuden lasertehtaaseen, johon syntyy myös noin 200 – 300 uutta työpaikkaa. Vuonna 1994 perustettu Light Conversion on Caverioinin mukaan yksi maailman johtavista femtosekunti -laserlaitteiden valmistajista.