Kuva: finntest.fi

Broman Group osti Finntest Oy:n koko osakekannan

Broman Group Oy on ostanut Finntest Oy:n liiketoiminnan. Finntest on Kari ja Merja Järven vuonna 1984 perustama korjaamolaitteiden maahantuontiyritys, joka on maahantuonut koneita ja järjestänyt asennus-, koulutus- ja huoltopalveluja. Yrityskauppaan ei sisälly BG huoltopalveluiden ja -tuotteiden edustus, joka jää Kari ja Merja Järvelle. Finntestin työntekijät siirtyvät vanhoina työntekijöinä Broman Groupin palvelukseen.

Kuva: finntest.fi

− Finntest on yksi merkittävimmistä korjaamolaitetoimittajista Suomessa. Tehty yrityskauppa tukee tavoitteitamme korjaamoliiketoimintamme kehittämisessä valtakunnan kärkijoukkoon. Tämä on meille merkittävä askel eteenpäin ja tuo sekä paljon uutta osaamista että kokemusta koko konsernillemme, kertoo Broman Group Oy:n toimitusjohtaja Harri Broman.

− Finntestin perusarvoihin kuuluu pitkäjänteinen toiminta. Etsimme jatkuvasti uusia tapoja ja työmenetelmiä, jotka auttavat asiakkaitamme menestymään korjaamotoiminnoissa. On hienoa, että saamme nyt arvostetun suomalaisen perheyrityksen omistajaksemme. Jatkamme edelleen liiketoiminnan kehittämistä yhdessä Broman Group -konsernin kanssa, kertoo Finntest Oy:n toimitusjohtaja Kari Järvi tyytyväisenä.