Kuva: Bravida

Bravida ostaa Adison Oy:n

Kuva: Bravida

 

Ostettava yritys työllistää noin 70 työntekijää ja sen liikevaihto on noin 19 miljoonaa euroa.

Adison Oy on merkittävä linjasaneerauksien toimittaja ja tarjoaa palveluita sähkö-, lämpö-, vesi-, viemäröinti-, ilmanvaihto-, ja rakennustekniikassa. Yritysoston myötä Bravida vahvistaa asemaansa pääkaupunkiseudulla.

– Bravidan strategiana on kasvaa edelleen Suomessa. Adison Oy:n oston kautta meistä tulee yksi merkittävistä toimijoista korjausrakentamisen markkinoilla keskittyen loppuasiakkaisiin Helsingin seudulla, sanoo Mattias Johansson, Bravidan konsernijohtaja.

Vuonna 1993 perustetun Adison Oy:n omistaa viisi yksityishenkilöä, joista kolme on yrityksen palveluksessa.

– Uuden omistajan avulla saavutamme kilpailuetuja esimerkiksi hankinnoissa. Lisäksi osana isompaa organisaatiota pystymme paremmin tarjoamaan kustannustehokkaita ja korkealaatuisia ratkaisuja laajemmalle asiakaskunnalle, sanoo Juha Silovaara, toimitusjohtaja, Adison Oy.

Bravida tuli Suomen markkinoille vuonna 2015 ostamalla Peko-konsernin ja Halmesvaara-konsernin. Vuonna 2016 Bravida kasvoi Asentaja Groupin ostolla. Adison Oy on Bravidan neljäs yritysosto.

 

Bravida on Pohjoismaiden johtava taloteknisten ratkaisujen kokonaistoimittaja, joka työllistää noin 10 000 ammattilaista. Bravida toimii yli 150 paikkakunnalla Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Bravida Finland työllistää noin 500 ammattilaista ja tarjoaa erikoispalveluita sekä kokonaisratkaisuja sähkö-, lämpö-, vesi-, viemäröinti, ilmanvaihto-, jäähdytys-, sprinkleri-, rakennus-, automaatio- ja turvallisuustekniikoissa ja ne kattavat talotekniikan koko elinkaaren suunnittelusta asennukseen, huoltoon ja ylläpitoon. www.bravida.fi