Kuva: Helsingin Margareta 2017

Bonava rakennuttaa Laajasaloon 4 kerrostaloa

Kuva: Helsingin Margareta 2017

Kohteen rakentaminen on alkanut. Asunnot valmistuvat maaliskuussa 2019.

Asunto Oy Helsingin Margaretaan tulee 74 Bonava-kotia ja muun muassa yhteinen talosauna kattoterasseineen.

”Helsingin Margareta edustaa komeaa arkkitehtuuria ja asettuu rauhalliselle paikalle kadun päähän, mäen päälle. Voisi sanoa, että täällä eletään urbaania saaristoelämää, jossa luonto ja meri ovat lähellä. Bonavalle on tärkeää luoda koteja ja naapurustoja ja pihalle tuleekin viihtyisä kohtaamispaikka leikki- ja oleskelupaikkoineen, jotka toivottavasti innostavat viettämään aikaa yhdessä”, Bonava Suomen yksikönjohtaja Matti Kuronen sanoo.

Helsingin Margareta asettuu merelliseen miljööseen Laajasalon saaren lounaisosaan. Kruunusillat-hankkeen myötä Helsingin keskustasta Kruunuvuorenrantaan pääsee ratikalla vain viidessätoista minuutissa.

Lue lisää Helsingin Margaretasta Bonavan asuntosivuilta.

Bonava on Pohjois-Euroopan johtava asuntorakennuttaja. Olemme syntyneet NCC:stä ja luoneet koteja ja naapurustoja jo 1930-luvulta lähtien. Nykyään Bonava toimii Ruotsissa, Saksassa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Pietarissa, Virossa ja Latviassa 1 600 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli noin 1,4 miljardia euroa. Bonava on listattu Nasdaq Tukholmassa.