Betonipumppaus Laatikainen osti Jyväskylän Betonipumppauksen

Nurmijärveläinen Betonipumppaus Laatikainen Oy on ostanut Nosto ja Kuljetus Ruuska Ky:n tytäryhtiön Jyväskylän Betonipumppaus Oy:n liiketoiminnan.

Yrityskaupan myötä Keski-Suomessa toimineen Jyväskylän Betonipumppaus Oy:n reilun 600 000 euron liiketoiminta sekä neljä betonipumppuautoa siirtyvät Betonipumppaus Laatikaisen omistukseen. Samalla yrityksen neljä työntekijää siirtyy vanhoina työntekijöinä Betonipumppaus Laatikaisen palvelukseen. 

Betonipumppaus Laatikaisen toimitusjohtaja Seppo Laatikainen kertoo yrityksensä operoineen Keski-Suomessa jo aiemminkin, mutta sen asema alueella vahvistuu nyt merkittävästi. Jyväskylän toimipiste mahdollistaa myös yhtiön Tampereen toimipisteen tukemisen, josta on saatavilla samat palvelut.

Jyväskylän Betonipumppaus Oy:n palvelutarjontaan on kuulunut betonin pumppaus mökin perustuksista vaativiin silta- ja erikoiskohteisiin. 

Nyt uuden omistajan ohjauksessa palvelutarjontaan lisätään muun muassa lattianvalutyöt, valujen kokonaisurakointi betonin kuljetuksesta betonipumppaukseen sekä maanrakennustyöt kaikenkokoisille työmaille. 

– Tästä on hyvä jatkaa kohti koko Suomen markkinoita, Laatikainen toteaa.