Ensto Alpo

Älykkäämpää valoa!

Ensto esittelee uuden DPML moduulivalaisimen sekä Alpo LED -valaisimen täysin uudella ja älykkäällä toiminnolla. Helvarin ActiveAhead 1.0 on jatkuvasti oppiva ratkaisu, joka voidaan integroida Enston valaisimiin jo tänään. Ensto on ensimmäinen valaisinvalmistaja, jonka laajaan valikoiman osana ActiveAhead 1.0 voidaan toteuttaa. Olemme äärimmäisen ylpeitä siitä luottamuksesta ja saumattomasta yhteistyöstä, jonka päämääränä on toteuttaa paras valaistuskokemus langattomalla yhteydellä, tinkimättä valaistuksen laadusta.

Ensto Alpo
Ensto Alpo

Ensto DPML ja Alpo LED ovat ensimmäiset tuoteperheet, jotka voidaan varustaa ActiveAhead 1.0 ratkaisulla. Valaisimet ovat langattomasti yhteydessä toisiinsa antaen tietoa havaitusta liikkeestä. Heti kun valaisimiin on kytketty virta, ne alkavat oppia ja muutaman päivän käytön jälkeen, valaisimet alkavat ennakoida valon tarvetta tilassa, himmentäen tai kirkastaen, tarpeen mukaan. Valaisimet oppivat jatkuvasti, joten muutokset esim. avokonttorin kalustamisessa tai uusien työpisteiden ja jopa toimistojen rakentaminen ei vaadi uudelleen ohjelmoimista.

Tulokset ovat selviä, energiansäästö nousee täysin uudelle tasolle ja tilasi on aina valaistu. Enston valaisimet ovat erinomaisia, mutta tulet hämmästymään mitä voit tehdä integroidulla ActiveAhead 1.0 –ratkaisulla.

Ensto DPML
Ensto DPML

Ensto on sähköjärjestelmien ja -tarvikkeiden kehittämiseen, valmistukseen ja markkinointiin erikoistunut kansainvälinen cleantech-yritys ja perheyhtiö, jonka järjestelmät ja tuotteet ovat avainasemassa sähköenergian jakelussa ja energiatehokkaassa käytössä. Olemme sitoutuneita kestävään kehitykseen, ja tavoitteenamme on olla maailman johtava yritys vihreän energiatehokkuuden alalla. Tuotteitamme valmistetaan seitsemässä maassa. Ne ovat ympäristöystävällisiä, energiatehokkaita ja niiden jättämä hiilijalanjälki on pieni.

Ensto on Ensio Miettisen vuonna 1958 perustama yritys. Enstolaisia on noin 1600 yhteensä Euroopassa ja Aasiassa. Liikevaihtoa Enstolla on noin 263 milj. euroa. Enston liiketoiminta on jaettu kolmeen alueeseen; Ensto Electrification, Ensto Lighting ja Ensto Utility Networks. Lisäksi Enstolla on yksi erillinen liiketoiminta; sähköauton latausratkaisuihin keskittyvä Chago.

http://www.ensto.com/fi/toimialat/valaistus/