Uusi ilme sisustukseen – ja energiaa säästyy

Uusi  AirD  on ainutlaatuinen, tilakohtaisesti ilmanvaihtoa säätävä järjestelmä. Se lisää viihtyvyyttä pitämällä huoneilman aina raikkaana ja terveellisenä. Lisäksi AirD vähentää merkittävästi energiakuluja sekä antaa aivan uusia mahdollisuuksia sisustukseen. AirD:n tyylikkäät, tilakohtaisesti niin koon, muodon kuin materiaalinkin suhteen räätälöitävät päätelaitteet korvaavat tavanomaiset sisääntuloilman ritilät.

aird

AirD säätää ilmanvaihtoa tilakohtaisesti vain siellä, missä se on tarpeen. Tämä lisää ekologisuutta ja  voi säästää energiakuluja jopa kolmanneksen, sillä ilma seuraa ihmistä tarpeen mukaan.

–  AirD:n älykkäät ilmanvaihdon päätelaitteet mittaavat huonetilan ilmaa jatkuvasti. Jos jossain tilassa tarvitaan runsasta ilmanvaihtoa, lisätään sitä vain tässä tilassa, selvittää myynti- ja markkinointijohtaja  Leena Salmi .

Energiakuluihin säästöä jopa 35 % 

Järjestelmä perustuu uuteen, täysin reaaliaikaisesti toimivaan patentoituun teknologiaan. AirD soveltuukin erityisen hyvin risteilijöihin, hotelleihin, kouluihin ja toimistotiloihin eli rakennuksiin, joissa viihtyvyys ja raikas hengitysilma ovat erityisen tärkeitä ja  joissa ilmanvaihdon energiakulut ovat suuret.

AirD Fin Oy on suomalainen perheyritys. Kierrätettävistä materiaaleista tehdyt korkealaatuiset ja kompaktit  AirD -järjestelmät suunnitellaan sekä valmistetaan Suomessa.

Teksti: Maija-Liisa Saksa