Kuva: Taitori.fi

Älyä toimistoratkaisuihin tuova Taitori lupaavimpien joukossa

Älytoimistoratkaisuja kehittävä Taitori valittiin sadan lupaavimman eurooppalaisen startupin joukkoon Red Herringin Top 100 Europe -listauksessa. Lopulliset sijoitukset selviävät Amsterdamissa järjestettävässä finaalitapahtumassa huhtikuussa.

Kuva: Taitori.fi

Taitorin lisäksi listalle pääsi 10 muuta startupia: Altum Technologies, Aurelia Turbines, BrightCharger Europe Oy Ltd, BucketList, City Digital Ltd / EatAndTheCity Ltd, EEE Innovations Oy, Exhibia, Kaiku Health, Paptic Ltd ja Trip Republic.

Red Herringin valitsijaraati arvioi satoja ehdokasyrityksiä 20 pääkriteerin avulla. Näihin kuuluvat muun muassa taloudellinen kehitys, strategian toteuttaminen, teknologiset innovaatiot sekä johtamisen laatu.

– Olemme erittäin ylpeitä siitä, että meidät on valittu finalistiksi arvostetussa ja perinteikkäässä Red Herringin Euroopan Top 100 -listauksessa, sillä mukana on huikea joukko lupaavia eurooppalaisia yrityksiä. Uskon, että listalle pääsy avaa meille aivan uusia mahdollisuuksia kansainvälistymiseen sekä kasvun kiihdyttämiseen. Valinta on osoitus siitä, että osaamisemme on noteerattu myös Suomen rajojen ulkopuolella, Taitorin myynnistä ja markkinoinnista vastaava Perttu Ahvenainen sanoo.