Keilaniemenranta Länsiväylältä

161 metriä korkea toimisto- ja hotellitorni Keilaniemeen

Regenero Oy on solminut aiesopimuksen Kämp Collection Hotelsin kanssa koskien suunnitteilla olevaa Keilaniemenrannan toimisto- ja hotellitornia. Valmistuessaan vuonna 2023 Torni tulee olemaan yksi Suomen korkeimmista toimistorakennuksista 161 metrin korkuisena ja se rakennetaan aivan meren äärelle.

Keilaniemenranta Länsiväylältä

”Kämp Collection Hotels sopii erinomaisesti Regeneron suunnitelmiin kehittää Keilaniemenrannasta läpi vuorokauden elävä kaupunginosa, joka tarjoaa laadukkaita palveluita alueen toimijoille, siellä asuville ja vieraileville ”, toteaa Regenero Oy:n hallituksen jäsen Kari Helin.

Kämp Collection Hotelsin Keilaniemenrannan hotelli on osa GLO-perhettä ja on valmistuessaan 350 huoneella Espoon ja KCH:n suurin hotelli. Hotellin kaikista huoneista aukeavat upeat näköalat ja sen ylimpään kerrokseen on suunnitteilla executive lounge, spa sekä sky bar.  Metron ja tulevan Raide-Jokerin ansiosta erinomaisesti saavutettavan hotellin yhteyteen tulevat myös konferenssitilat, jotka mahdollistavat jopa yli 1000 hengen tilaisuudet.

KCH toteuttaa Keilaniemenrannan GLO -hotelliin extended stay -konseptin, joka tulee palvelemaan alueella sijaitsevien yritysten ja Otaniemen alueen pidempiaikaisia vieraita.

”Keilaniemenrannan GLO -hotellista tehdään korkealuokkainen lifestyle-hotelli palvelemaan alueella jo toimivia pääkonttoreita ja muita yrityksiä sekä lisäämään Espoon hotellipalveluita. Liikenteen solmukohdassa sijaitseminen palvelee erinomaisesti muun muassa isojen kongressien järjestämistä”, toteaa Kämp Collection Hotelsin toimitusjohtaja Laura Tarkka.