Wise Group ostaa Rakennussuunnittelu-toimisto Sormunen & Timonen Oy:n

”Meillä on Kuopiossa jo korjaus- ja akustiikkasuunnitteluun keskittynyt yksikkö. Sormunen & Timonen Oy:n vahva suunnittelukokemus erityyppisistä kohteista sekä pitkäaikaiset asiakassuhteet täydentävät hienosti nykyistä palvelupalettiamme ja mahdollistavat entistä paremmat palvelut asiakkaillemme myös paikallisesti”, Wise Groupin toimitusjohtaja Aki Puska toteaa.

Rakennussuunnittelutoimisto Sormunen & Timonen Oy:n päätoimialana on rakenne-, elementti- ja arkkitehtisuunnittelu, joiden lisäksi se tekee myös saneeraussuunnittelua. Tällä hetkellä merkittävä osa rakennesuunnittelun liikevaihdosta tulee pääkaupunkiseudun asuntokohteista.

Yrityksen palveluksessa on yhteensä 22 asiantuntijaa, jotka kaikki siirtyvät Wise Groupin palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Yhtiön nykyinen toimitusjohtaja Erkki Kerttula jatkaa yksikön vetäjänä ja tulee myös Wise Groupin osakkaaksi.

Wise Group on suomalainen talonrakennusalan moniosaaja, joka tarjoaa konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluita uudis- ja korjauskohteisiin. Yhdessä infrarakentamisen asiantuntijan Sito Oy:n kanssa muodostamme suurimman suomalaisomisteisen talo- ja infrarakentamisen suunnittelu- ja konsultointiyrityksen.

Wise Groupin pitkäaikaisista ja uudistuvista asiakassuhteista kertovat yli 30 000 toteutettua kohdetta 40 vuoden aikana. Meillä työskentelee yli 520 rakenne- ja talotekniikan, rakennuttamisen, korjausrakentamisen ja akustiikan asiantuntijaa viidellätoista eri paikkakunnalla.