Veli Huotari Realia Isännöinnin liiketoimintajohtajaksi

Realia Isännöinnin liiketoimintajohtajaksi ja Realia Group -konsernin johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Veli Huotari. Huotari siirtyy Realia Isännöintiin ASSA-Abloy-konserniin kuuluvan Certego Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä, ja hän aloittaa tehtävässään loppuvuoden aikana.

KTM Veli Huotari on nimitetty Realia Isännöinnin liiketoimintajohtajaksi ja Realia Isännöinnin emoyhtiö Realia Group -konsernin johtoryhmän jäseneksi. Huotari siirtyy Realia Isännöintiin Certego Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä. Aiemmin Huotari on työskennellyt erilaisissa liikkeenjohdon tehtävissä mm. ASSA Abloy:lla sekä SSAB:llä.

”Asunto-osakeyhtiöiden isännöintipalvelut ja Realia Isännöinti ovat erittäin keskeisessä asemassa koko Realia Group -konsernin kasvustrategiassa ja haluamme rakentaa Realia Isännöinnistä koko isännöintialan johtavan palveluyrityksen. Veli Huotari tulee isännöintiä lähellä olevalta toimialalta ja hänellä on laaja-alainen kokemus paitsi liiketoiminnan sekä asiantuntijapalveluiden johtamisesta myös integraatioista ja eri yrityskulttuurien yhdistämisestä. Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Veli Huotarin Realia Isännöinnin liiketoimintajohtajaksi sekä osaksi Realia Group -konsernin johtoryhmää”, Realia Group Oy:n toimitusjohtaja Matti Bergendahl sanoo.

”Isännöintiala on isojen murrosten edessä, ja olen erittäin innostunut mahdollisuudesta päästä mukaan kehittämään Realia Isännöintiä. Uskon, että alan suurimpana toimijana meillä on mahdollisuus muovata koko toimialaa sekä tehdä suomalaisten asumisesta entistä vaivattomampaa. Tulemme jatkossa panostamaan entistä enemmän asiakas- ja työntekijäkokemukseen, jotka molemmat ovat aivan kriittisiä matkalla toimialan johtavaksi asiantuntijapalveluyritykseksi”, Veli Huotari sanoo.

Veli Huotari vastaa Realia Isännöinnin toiminnasta valtakunnallisesti ja raportoi Realia Group -konsernin toimitusjohtajalle.