Kuvassa: Tomi Kultala/ Assemblin Oy

Vahvaa LVI-osaamista Assemblinille

Kuvassa: Tomi Kultala/ Assemblin Oy

Kultalan vastuu-alueina ovat muun muassa projektinhoitotehtävät ja tarjouslaskenta. Kultala on aikaisemmin toiminut yrittäjänä LVI-alalla sekä työnjohtajana LVI-alan yrityksessä.

– Assemblin Oy kiehtoi minua pohjoismaisena konsernina. Ison konsernin mukanaan tuomat mahdollisuudet saivat hakemaan Turun yksikköön töihin. Selkeä tavoitteeni on luoda Assemblinilla urapolku ja tavoitetta olen lähtenyt toteuttamaan omilla vahvuuksillani ja yhtiön vision sekä sitä tukevan strategian turvin. Turun seutukunnalla on positiivinen ”draivi” päällä, erityisesti rakennusalalla, ja Assemblinilla on alueella hyvät mahdollisuudet vahvan markkinaosuuden saamiseen. Alku onkin näyttänyt lupaavalta ja kun säilytämme toiminnassamme korkean laatu- ja vaatimustason, asiakkaiden sekä tilaajien ystävällisen ja kunnioittavan palvelun ja huolehdimme esimiehinä henkilöstön sekä työkavereidemme hyvinvoinnista; olemme oikealla tiellä, kertoo Assemblinin LVI-projektipäällikkö Tomi Kultala.

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Assemblin suunnittelee, asentaa ja huoltaa LVISAK-järjestelmiä niin toimistoissa, urheiluhalleissa, kauppakeskuksissa, asunnoissa kuin teollisuudessakin. Assemblinin tukena on monipuolisen konsernin voimavarat ja paikallisen yrityksen henkilökohtainen läsnäolo. Liikevaihto on yli 750 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee yli 5 000 työntekijää yli sadalla paikkakunnalla Pohjoismaissa.