Tutustu Assemblinin uusiin huipputekijöihin

Assemblin kasvaa ammattilaisten avulla. Tutustu meidän uusiin huipputekijöihin.

Merkonomi Julia Turtiainen (s. 1993) on nimitetty Assemblinin Automaatiohuoltoon Helsinkiin huoltosihteeriksi 1.1.2017 alkaen. Turtiaisen vastuualueina ovat automaatiohuollon hallinnolliset tehtävät kuten tilausten tekeminen, ostolaskujen käsittely ja laskutus. Turtiainen on aikaisemmin työskennellyt reskontranhoitajana Assemblinilla.

Markku Sjöman (s. 1989) on nimitetty 27.2.2017 Assemblinin Energiatehokkuusyksikköön projektipäälliköksi, toimipaikkanaan Helsinki. Sjömanilla on aikaisempaa kokemusta muun muassa kiinteistöjen energiankäytöstä, -optimoinnista sekä energiatehokkuushankkeista Siemens Oy:stä ja Ramboll Finland Oy:stä. Sjömanin vastuualueena on muun muassa energiatehokkuushankkeiden toteutus.

Päivi Pakanen (s. 1981) on nimitetty Assemblin Teknisiin Palveluihin Helsinkiin LVI-projektinhoitajaksi. Pakasella on pitkäaikainen työkokemus Teknisten Palveluiden toimistosihteerin työtehtävistä Assemblinilla.

Insinööri (ylempi AMK) Esa Hirn (s. 1984) on nimitetty Assemblinin Energiatehokkuusyksikköön Energia-asiantuntijaksi 27.2.2017 alkaen. Hirn on aikaisemmin työskennellyt muun muassa sähköasiantuntijana Rejlers Oy:llä ja talotekniikka-asiantuntijana Ovenia Oy:llä.

Insinööri Matias Koivukoski (s. 1989) on nimitetty Assemblinin Automaatioyksikköön Projekti-insinööriksi Helsinkiin 13.2.2017 alkaen. Koivukoski on aikaisemmin työskennellyt muun muassa Slatek Oy:ssä, Orion Oyj:ssä ja Lassila & Tikanoja Oyj:ssä.

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Assemblin suunnittelee, asentaa ja huoltaa LVISAK-järjestelmiä niin toimistoissa, urheiluhalleissa, kauppakeskuksissa, asunnoissa kuin teollisuudessakin. Assemblinin tukena on monipuolisen konsernin voimavarat ja paikallisen yrityksen henkilökohtainen läsnäolo. Liikevaihto on yli 750 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee yli 5 000 työntekijää yli sadalla paikkakunnalla Pohjoismaissa