Tikkurilalta funktionaalisia tuotteita ammattilaisille

Erikoispintamaali korkeaa hygieniatasoa vaativiin kohteisiin

Argentum 20 on vaativien kohteiden hygienian hallinnan avuksi kehitetty vesiohenteinen, puolihimmeä erikoispintamaali sisäseiniin ja kattoihin. Tuote sisältää hopea-aktiivia, joka yhdessä hyvän laitoshygienian kanssa estää bakteerikannan kasvua maalipinnalla. Maali on testattu standardin ISO 22196 mukaisesti.

Hygieenisen erikoispintamaalin käyttökohteita ovat rasitusluokan 04, 05 ja 06 tilat, esimerkiksi sairaalat ja muut terveydenhuollon tilat, sekä koulut, päiväkodit ja palvelutalot. Argentum 20 kestää kovaa käyttöä haasteellisissa ympäristöissä sekä puhdistusta esimerkiksi sairaaloissa käytetyillä pesu- ja desinfektioaineilla.

Tuotetta saa 9 ja 18 litran astioissa. Argentum 20 -erikoispintamaali kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1, ja se on avainlipputuote.

Pölytöntä pintaa

Pölynsidonta-aine on nimensä mukaisesti tarkoitettu pölynsidontaan käsittelemättömille mineraalialustoille. Se soveltuu seinä- ja kattopinnoille sekä betonilattioille kuivissa sisätiloissa. Ainetta voi käyttää myös ulkotiloissa, jotka ovat suojassa säärasitukselta.

Tuote ei värjää alustaa eikä muodosta kalvoa pinnalle. Pölynsidonta-aine tunkeutuu hyvin alustan huokosiin lujittaen sitä.

Pölynsidonta-ainetta saa 20 litran kanistereissa sekä tilauksesta 100 litran tynnyreissä. Tuote on käytettävissä sellaisenaan.

Lisätietoja:
Tikkurila Oyj
Pia Puhk, tuotepäällikkö, sisämaalit, BU Finland Puh. 020 191 2110, matkapuh. 040 572 4422, s-posti pia.puhk(at)tikkurila.com
www.tikkurila.fi/ammattilaiset/tuotteet/argentum_20
www.tikkurila.fi/ammattilaiset/tuotteet/polynsidonta-aine

Tikkurila on johtava maalialan ammattilainen Pohjoismaissa ja Venäjällä. Olemme perinteikäs suomalainen yritys, joka toimii nykyään 16 maassa. Laadukkaiden tuotteiden ja kattavien palvelujen avulla varmistamme markkinoiden parhaan käyttäjäkokemuksen. Kestävää kauneutta vuodesta 1862.

www.tikkurilagroup.fi