Kuvassa: UMA Kungsbron

Technopolis avaa UMA coworking-tilan Tukholmaan

Kuvassa: UMA Kungsbron

Yritys on tehnyt vuokrasopimuksen 2 350 neliön tiloista, joihin tulee noin 50 pientoimistoa, 90 yhteiskäytössä olevaa työpistettä ja 10 kokoushuonetta.

UMA Kungsbron on Technopoliksen ensimmäinen coworking-tila Tukholmassa. Tilojen sijainti on keskeinen: Cityterminaalin ja Arlanda Expressin aseman vieressä ydinkeskustassa. Ruotsissa Technopolis toimii tällä hetkellä jo Göteborgissa.

UMA Workspace on Technopoliksen coworking- eli yhteisöllisten työtilojen verkosto. Sen lippulaiva UMA Esplanadi avattiin Helsingin ydinkeskustaan vuonna 2016. Tilaa on jo laajennettu kertaalleen suuren kysynnän vuoksi.

UMA tarjoaa coworking-tiloja ja niihin sisältyviä palveluja liikekeskustoissa. Näissä tiloissa asiakkaat voivat työskennellä tehokkaasti ja joustavasti joko omissa pientoimistoissaan tai osana UMAn avointa työyhteisöä. Coworking-tiloille on yhä enemmän kysyntää, joten Technopolis on varannut 30 miljoonaa euroa avatakseen 20 uutta UMA-tilaa suurimmissa kaupungeissa Pohjoismaissa ja Itämeren alueella.

UMA on työnteon paikka isoille ja pienille yrityksille

UMA-tiloja hyödyntävät myös suuret yritykset, joissa tehdään paljon liikkuvaa työtä. Työntekijät, joiden oma toimisto sijaitsee keskustan ulkopuolella, voivat käyttää UMA-tiloja kokouksiinsa ydinkeskustassa. Tilat ovat suosittuja myös pienten ja keskisuurten yritysten keskuudessa, sillä yrittäjät hyötyvät erityisesti UMAn tarjoamasta yhteisöllisyydestä.

”Isoille yrityksille UMA on oman toimiston jatke, pienille puolestaan mahdollisuudet verkostoitua ovat tärkeitä. Tukholman tiloissa profiili on todennäköisesti hyvin samanlainen kuin Helsingissä. Meillä on paljon matkustavia asiakkaita ja uskomme, että he löytävät Tukholman UMA-tilat työmatkoillaan. Tukholmassa on paljon kysyntää joustaville ja moderneille työtiloille, sillä keskustassa toimistotiloista on pulaa. Samaan aikaan Tukholma on suosituin coworking-kaupunki Pohjoismaissa, joten olemme innoissamme, että pääsemme mukaan markkinoille juuri siellä”, toteaa Technopoliksen palvelujohtaja Niko Pulli.

”UMA-konseptin laajentaminen on keskeinen osa strategiaamme. Tukholman uusi UMA on tärkeä askel, mutta tämä on vasta alkua. Tavoitteena on kasvattaa Technopoliksen läsnäoloa Tukholmassa, Helsingissä, Kööpenhaminassa, Oslossa ja muissa suurissa kaupungeissa Pohjoismaissa sekä Itämeren alueella”, kertoo Technopoliksen toimitusjohtaja Keith Silverang.

Technopoliksella on jo 12 UMA-työtilaa. Helsingin ydinkeskustan lisäksi muut UMAt sijaitsevat Technopoliksen kampuksilla Suomessa, Norjassa, Virossa, Venäjällä ja Liettuassa. Asiakkaat voivat hyödyntää yhdellä jäsenmaksulla kaikkia tiloja.

 

UMA:

UMA Workspace on Technopoliksen coworking- eli yhteisöllisten työtilojen verkosto. UMA tarjoaa tehokasta ja joustavaa työtilaa kaikenkokoisille yrityksille isoista ja keskisuurista jo vakiintuneista yrityksistä pienempiin startup-yrityksiin. Tilat on suunniteltu siten, että ne edistävät yhteisöllisyyden ja vuorovaikutuksen syntymistä ihmisten kesken, mutta tarjoavat myös rauhallista työtilaa keskeytyksettömään työskentelyyn. www.technopolis.fi/uma

Technopolis:

Technopolis tarjoaa parhaan osoitteen menestykseen kuudessa maassa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yritys kehittää, omistaa ja hallinnoi 20 älykästä yrityskeskittymää ja tarjoaa moderneja muuntojoustavia tiloja sekä palveluita. Technopoliksen ydinarvona on jatkuvasti ylittää asiakkaiden odotukset tarjoamalla erinomaiset puitteet ja ratkaisut 1 700 yritykselle ja 50 000 työntekijälle Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Venäjällä ja Liettuassa. Technopolis Oyj osake (TPS1V) on listattu Nasdaq Helsingin pörssiin. www.technopolis.fi