Sweco ostaa Karveksen

Sweco ostaa Karves Yhtiöt Oy:n liiketoiminnan sekä sen tytäryhtiöiden Karves Suunnittelu Oy:n ja Karves Energia & Valvonta Oy:n koko osakekannan. Kaupan myötä Sweco vahvistaa taloyhtiöille suunnattuja suunnittelu- ja asiantuntijapalveluitaan.

Karves tarjoaa pääsääntöisesti asuntoyhtiöiden korjausrakentamisen suunnittelu- ja asiantuntijapalveluita pääkaupunkiseudulla ja näihin liittyviä energia- ja elinkaaripalveluita koko maan laajuisesti. Sweco on korjausrakentamisen suunnittelu- ja asiantuntijapalveluiden markkinajohtaja Suomessa ja nyt toteutuvan yrityskaupan myötä vahvistetaan taloyhtiöille tarjottavien korjausrakentamisen suunnittelu- ja asiantuntijapalveluiden kapasiteettia ja osaamista sekä pääkaupunkiseudulla että koko maassa. Karves yhtiöiden yli 50 työntekijää siirtyvät Swecon palvelukseen vanhoina työntekijöinä ja tulevat osaksi Sweco Finlandin Asiantuntijapalvelut -toimialaa.

”Olemme erittäin iloisia Karves yhtiöiden tullessa osaksi Swecoa. Haluamme olla halutuin korjausrakentamisen ja energiatehostamisen yhteistyökumppani ja tarjota asiantuntijuutta kiinteistöjen ja tulevien sukupolvien parhaaksi. Swecon kanssa pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ison organisaation osaamisen ja resurssit koko maan kattavasti. Lisäksi meillä on mahdollisuus täydentää tarjontaamme Swecon muiden toimialojen osaamisella. On hienoa tulla osaksi yhtiötä, jolla on pitkät perinteet ja monipuolinen kokemus korjausrakentamisen ja energiatehokkuuden alalla”, Karves yhtiöiden toimitusjohtaja Kim Karves sanoo.

”Toivotamme Karves yhtiöt työntekijöineen tervetulleeksi osaksi Swecoa. Yhdistämällä Swecon osaamisen ja resurssit Karves yhtiöiden tietotaitoon erityisesti taloyhtiöille suunnattujen suunnittelu- ja asiantuntijapalveluiden ja energia- ja elinkaaripalveluiden saralla voimme tarjota asiakkaillemme entistä parempaa ja kattavampaa palvelua taloyhtiöiden korjausrakennushankkeissa”, Sweco Finlandin maajohtaja Markku Varis sanoo.

 


Sweco Finland on Suomen johtava rakennetun ympäristön ja teollisuuden asiantuntijayritys. Tuotamme asiakkaillemme insinöörien, arkkitehtien ja ympäristöasiantuntijoiden yhteistyönä laadukkaita ja kannattavia ratkaisuja, jotka edistävät yhteiskunnan kestävää kehitystä.

Sweco Finland on osa kansainvälistä Sweco-konsernia. Kaikkiaan 14 500 swecolaisesta lähes 2000 työskentelee Suomessa. www.sweco.fi