Kuva: nvkiinteistosijoitus.fi

Skanska ostaa Pöllölaakson asuntotuotantoa varten

Kuva: nvkiinteistosijoitus.fi
Alueelle on kaavoitettu yhteensä 43 100 kerrosneliömetriä asuntorakennusoikeutta. Pöllölaakso on tunnettu MTV3:n tyyssijana. Mediayhtiöllä on vuokrasopimus vuoteen 2023 asti, ja sen muutettua uusiin tiloihinsa alueen vanhat rakennuksen puretaan.

”Skanska haluaa tarjota asiakkailleen asuntoja hyviltä sijainneilta hyvien kulkuyhteyksien ja palvelujen ääreltä. Pöllölaaksossa nämä tavoitteet toteutuvat mitä mainioimmalla tavalla. Sijainniltaan se on poikkeuksellisen sopiva paikka asuntorakentamiselle: uusi raitiovaunun linjaus tulee kulkemaan aivan vierestä, ja yhteydet Pasilan asemalle ja Triplaan ovat erinomaiset. Myös Ilmalan asema on aivan lähellä, samoin Keskuspuiston ulkoilu- ja virkistysalue. Uskomme, että asunnot tulevat olemaan hyvin haluttuja”, sanoo aluejohtaja Juhani Aspara Skanska Kodeista.

Skanska suunnittelee alueelle arviolta kaiken kaikkiaan 600–700 asunnon kokonaisuutta. Alueen rakentamisen arvioidaan alkavan vuonna 2023, ja alue valmistunee 2030-luvun alkupuolella.


NV Property Fund I:n sijoittajina ovat Nordea Henkivakuutus, Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma ja Valtion Eläkerahasto.