Pyyntitie 1B, pihanäkymä. Kuva: TA-Yhtymä

Skanska myi kerrostalohankkeen TA-Yhtymälle

Skanska on myynyt kehittämänsä, Espoon Matinkylään Ison Omenan läheisyyteen rakennettavan asuintalohankkeen TA-Yhtymä Oy:lle.

Kymmenkerroksisessa As. Oy Espoon Pyyntitie 1B:ssä on 52 asuntoa ja kaksi katutason liiketilaa.

Pyyntitie 1B, pihanäkymä. Kuva: TA-Yhtymä

”Liiketilat soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi kioski- tai toimistokäyttöön, ja ne voivat toimia myös asukkaiden yhteistilana”, kertoo Skanskan projektipäällikkö Jukka-Pekka Häkämies.

Asunnot ovat enimmäkseen kaksioita ja kolmioita, mutta ylimmässä kerroksessa on yksi suuri perheasunto. Pyyntitie 1B on ARA-tuotantoa eli pitkän korkotuen vuokra-asuntokohde.

Pyyntitie 1B:n rakentaminen alkaa arviolta huhtikuussa 2018, ja asunnot valmistuvat vuoden 2019 lopulla. Samassa korttelissa Skanskalla on parhaillaan rakenteilla kaksi muuta asuntohanketta, As. Oy Espoon Koho ja Perho, joiden rakentaminen saadaan päätökseen vuoden 2018 puolella.

Asumisen mukavuutta korttelissa lisää pihakannen alle sijoittuva autohalli, joka on korttelin yhteinen. Korttelin sisäpuolelle jää suojaisa korttelipiha. Monipuoliset palvelut ovat lähellä, sillä niin Iso Omena kuin Länsimetrokin ovat kävelymatkan päässä. Myös Matinkylän urheilu- ja kuntosalitarjonta on käden ulottuvilla.

Korttelin julkisivuissa on katutasolla tummaa graafista betonia ja ylempänä valkobetonia, sisäpihan puolelta julkisivut ovat tummempaa tiiltä. Kokonaisuudessa siis on vaihtelevasti sekä vaaleaa että tummaa väritystä.

www.skanska.fi