Kuva: Tuomas Uusheimo

Senaatti-kiinteistöt myy Turun Matintalon

Senaatti-kiinteistöt myy tarjouskilpailulla Kiinteistö Oy Turun Matintalo -nimisen yhtiön. Osakkeilla saa Aninkaistenkatu 8:ssa sijaitsevan tontin ja tyhjillään olevan toimistorakennuksen.

Kuva: Tuomas Uusheimo

– Myytävä kiinteistö sijaitsee ainutlaatuisella paikalla Turun ydinkeskustassa keskellä monipuolisia palveluita ja uskomme sen herättävän laajaa kiinnostusta kiinteistömarkkinassa. On hienoa, että saamme myynnin kautta kohteeseen uutta elämää ja sen osaksi Turun keskustan palveluita. Vireillä oleva asemakaavamuutos mahdollistaa monipuolisen kiinteistökehityksen, sanoo kohteen myynnistä vastaava Senaatin kiinteistökehityspäällikkö Laura Schrey.

Kiinteistö sijaitsee Turun ydinkeskustan umpikorttelissa noin 200 metrin päässä Aurajoen rannasta. Kiinteistössä toimi aikaisemmin Verohallinto. Kohde myydään sellaisenaan voimassa olevalla asemakaavalla, jossa kiinteistö on osoitettu liikerakennusten korttelialueeksi. Kohteessa on kuitenkin vireillä asemakaavamuutos, jonka on tarkoitus mahdollistaa asuin-, liike- ja toimistorakennuksen rakentaminen.