Kuva: seidat.com

Seidat kehitti ratkaisun sähköiseen allekirjoitukseen

Kuva: seidat.com

“Vaikka saamme Seidatista äärimmäisen hyvää palautetta nimenomaan etämyyntiratkaisuna, koemme, että meidän täytyy kehittyä siinä vielä paremmaksi. Etämyynnistä tulee yhä tärkeämpää aktiivista myyntiä tekeville yrityksille”, kertoo Seidatin COO Joona Taskinen.

Seidatin asiakkaan Suomen Verkostohuolto Oy:n toimitusjohtaja Olli Nurmela kertoo, että etämyynti on ollut heillä nyt keskeinen osa korona-ajan liiketoimintaa.

Yksi keskeinen haaste etämyynnissä on ollut “kädenpuristuksen virtualisointi”. Kädenpuristuksen tekeminen on nyt mahdollista Seidatin myyntialustan avulla. Myyjä voi kytkeä allekirjoitusominaisuuden päälle tarjouksen etäesittelyssä, jonka jälkeen ostaja vain klikkaa nappia ja virtuaalinen kädenpuristus on syntynyt. Allekirjoitusratkaisu on keskeinen osa Seidatin kehitysprojektia, jota Business Finland on tukenut.

“Mielestäni tämä on valtiolta todella fiksu investointi. Pystymme auttamaan muita yrityksiä pitämään pyörät pyörimässä kriisin keskellä ja ratkaisu on sen verran ainutlaatuinen, että Seidatin kansainvälistyminen on ottanut viime päivinä isoja uusia askelia. Vienti on ratkaisevan tärkeää Suomelle,” Seidatin toimitusjohtaja Paulus Perkkiö toteaa.

Yhteyshenkilöt
Olli Nurmela
040 7189573
olli.nurmela@verkostohuolto.fi