Risto Räty

Risto Räty AFRYn rakennetun ympäristön liiketoiminnan Suomen-johtajaksi

Vahanen liittyi osaksi AFRYä vuoden 2022 alussa. Samalla AFRYn Rakennettu ympäristö -divisioonan Suomessa toimivat rakennetun ympäristön yksiköt muodostivat yhteisen Rakennettu ympäristö Suomi -liiketoiminta-alueen. Sen johtajaksi on nimitetty Vahasen konsernijohtaja Risto Räty. 

Risto Räty

– Olen todella tyytyväinen, että saamme Riston johtamaan Suomen rakennetun ympäristön liiketoimintaa. Ristolla on loistavaa kokemusta ja osaamista toimialastamme, ja hän on osoittanut vakaata johtajuutta aikaisemmissa tehtävissään. Odotan innolla työskentelyä Riston kanssa, sanoo AFRYn Rakennettu ympäristö -divisioonan johtaja Malin Frenning.

Räty on toiminut Vahanen-yhtiöiden johdossa vuodesta 2016 lähtien, jota ennen hän toimi Trimblellä Construction-divisioonan johdossa.  

– Meillä on edessämme tärkeä ja mielenkiintoinen projekti, kun tuomme kahden vahvan yhtiön, Vahasen ja AFRYn, palvelut yhteen. Meillä on valtavasti huippuluokan osaamista, ja on hienoa päästä yhdessä kehittämään entistä parempia suunnitteluratkaisuja asiakkaidemme ja koko yhteiskunnan hyväksi, nyt osana AFRYä, Räty sanoo. 

AFRYn rakennetun ympäristön liiketoiminta sisältää kiinteistö- ja rakennusalan, vesihuollon, infran ja ympäristöpalvelut. Nimityksen seurauksena Rädystä tulee myös AFRYn Suomen maajohtoryhmän sekä AFRYn Rakennettu ympäristö -divisioonan johtoryhmän jäsen.