Ramirent Goes Green

ramirent_logotype_rgb[1]Ramirent Finland Oy siirtyy käyttämään vihreää energiaa. Jatkossa yrityksemme käyttää omissa sähkösopimuksissa vain uusiutuvia sähköenergianlähteitä, joiden CO2 päästöt ovat 0%.

”Aloitimme GreenEnergy -projektimme kesällä 2016 ja arvioimme, että olemme saaneet siirrettyä lähes kaikki sähkösopimuksemme vihreään energiaan tämän vuoden loppuun mennessä. Käytämme tällä hetkellä sähköenergiaa noin 4800 MWh vuodessa, joten muutos perinteisistä energiamuodoista uusiutuvaan on meille merkittävä päätös, se nostaa hieman meidän kustannuksiamme, mutta haluamme olla mukana luomassa vihreämpää tulevaisuutta uusille sukupolville.” kertoo Vesa Nieminen Sourcing Specialist.

Uusiutuvia energia lähteitä ovat:

-tuulienergia
-aurinkoenergia
-ilmalämpöenergia
-geo- ja hydroterminen energia
-valtamerienergia
-vesivoima
-biomassa
-kaatopaikka-, jätevedenpuhdistamo- ja biokaasut

”Olemme olleet jo useamman vuoden Helsingin Kaupungin ja elinkeinoelämän yhteistyöverkoston kautta mukana Ilmastokumppanit –ohjelmassa ja nyt GreenEnergy –projektimme tuo siihenkin lisäpontta ja vaikuttavuutta, kun saamme sähköenergiastamme poistettua CO2 päästöt.”, toteaa Veikko Lehtola myynti- ja markkinointijohtaja.


Ramirent Finland Oy on Ramirentin Suomessa toimiva tytäryhtiö. Olemme Suomen suurin ja kattavin rakennuskonevuokraamo, joka palvelee asiakkaitaan maanlaajuisesti yli 65 toimipisteen verkostollaan ja yli 500 luotettavasta rakennuskonepalvelun ammattilaisesta koostuvan henkilöstön voimin. Laajan toimipisteverkon ansiosta olemme lähellä asiakkaitamme ja voimme palvella asiakkaitamme kattavasti kaikkialla Suomessa. Rakennusala on suurin yksittäinen asiakasryhmämme, mutta asiakaskuntaamme lukeutuu myös asennusliikkeitä, teollisuuslaitoksia, telakoita, kunnan ja valtion viranomaisia sekä yksityisiä kotitalouksia. www.ramirent.fi