Ramirent Finland Oy ja Strong-Finland tuovat vuokramarkkinoille uutta pölyntorjuntakalustoa

Ramirent Finland Oy ja Strong-Finland Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyö- ja kalustotoimitussopimuksen nykyaikaisen alipaineistus- ja pölyntorjuntakaluston toimituksista Ramirentille. Kaluston vuokrausjakelu alkaa 2.1.2016 valtakunnallisesti.

Sopimus sisältää muun muassa Strong alipaineistuslaitteiden sekä uuden sukupolven paineentasaustekniikan, APAD Teknologian™, vuokrauksen Ramirent toimipisteissä Suomessa.

Markkinoiden nykyaikaisimman alipaineistustekniikan avulla rakennusliikkeet voivat merkittävästi parantaa työmaidensa työ- ja ympäristöturvallisuutta sekä energiatehokkuutta.

Yhteistyö- ja kalustotoimitussopimus vahvistaa molempien toimijoiden etumatkaa nykyisessä markkinatilanteessa sekä mahdollistaa asiakkaille hyvän saatavuuden kaluston osalta ilman kalliita investointeja ja tietysti vuokraaminen on aina ympäristöystävällinen ratkaisu.

Pölyntorjunta-alan nopea kasvu ja tiukentunut lainsäädäntö asettaa usein haasteita tekniikoiden oikeaoppiselle käytölle, joka asettaa korkeampia vaatimuksia tekniikoiden käytölle. Ramirentillä on vuosien kokemus asiakaskoulutuksista sekä laaja verkosta niiden järjestämiseen, joten on luonnollista tarjota tätä osaamista Ramirentin kautta.

Lisätietoja:

Tomi Holmberg, tuotepäällikkö, p. 020 750 3026, Ramirent Finland Oy

Tommi Arpomaa, myyntipäällikkö, p. 050 350 2980, Strong-Finland Oy

Ramirent on johtava konevuokrausalan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen ensiluokkaisia laitteita, palveluja ja osaamista. Ramirentin vuokrausratkaisut yksinkertaistavat asiakkaiden liiketoimintaa. Ramirent palvelee laajaa asiakaskuntaa, kuten rakennusalaa, teollisuutta, palvelualaa, julkista sektoria ja kotitalouksia. Ramirent toimii Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa. Vuonna 2014 Ramirent-konsernin liikevaihto oli 614 miljoonaa euroa. Konsernilla on 2 682 työntekijää 295 toimipisteessä 10 maassa. Ramirent on Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: RMR1V). Ramirent – More Than Machines™.

Strong on pölyntorjunnan ja kosteudenhallinnan laitetekniikan tuotekehitykseen, maahantuontiin ja jakeluun erikoistunut kotimainen yritys. Strong on tunnettu korkealaatuisten ja innovatiivisten ratkaisujen kehittämisestä Suomalaisen rakentamisen tarpeisiin sekä läheisestä työskentelytavastaan asiakkaiden parissa. Pääasiallisesti Strong toimii rakennusalan liikkeiden, työmaiden ja hankkeiden kuten myös teollisten ratkaisujen suunnittelun ja toteutuksen sektorilla Suomessa. Strong on vuoden 2015 Kauppalehden menestyjäyritys.

Ramirent Finland Oy on Ramirentin Suomessa toimiva tytäryhtiö. Olemme Suomen suurin ja kattavin rakennuskonevuokraamo, joka palvelee asiakkaitaan maanlaajuisesti yli 50 toimipisteen verkostollaan ja yli 500 luotettavasta rakennuskonepalvelun ammattilaisesta koostuvan henkilöstön voimin. Laajan toimipisteverkon ansiosta olemme lähellä asiakkaitamme ja voimme palvella asiakkaitamme kattavasti kaikkialla Suomessa. Rakennusala on suurin yksittäinen asiakasryhmämme, mutta asiakaskuntaamme lukeutuu myös asennusliikkeitä, teollisuuslaitoksia, telakoita, kunnan ja valtion viranomaisia sekä yksityisiä kotitalouksia. www.ramirent.fi