Kuvassa: Perttu Salmela/ Kuva Parma Oy

Perttu Salmela Rajavillen uudeksi toimitusjohtajaksi

Kuvassa: Perttu Salmela/ Kuva Parma Oy

Salmela seuraa väliaikaisesti tehtävää hoitanutta Sami Sivurantaa, joka jatkaa Parman liiketoiminnan kehitysjohtajana. Rajaville on Parman tytäryhtiö, jolla on tehtaat Oulussa ja Haukiputaalla. Yhtiö työllistää runsaat sata henkilöä.

Salmela on koulutukseltaan rakennusinsinööri ja hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus betoniteollisuudesta. Hän on toiminut Rudus Oy:n Pohjois-Suomen aluejohtajana vuodesta 2012 lähtien.

”Pertulla on vahva kokemus toimialalta myynti- ja johtotehtävissä. Tämä asiantuntemus on tärkeässä roolissa kehittäessämme yhtiötä Consoliksen pohjoisimpana toimintayksikkönä strategiamme mukaisesti”, sanoo Parman va. toimitusjohtaja Jarmo Viljanen.

”Lähden uuteen tehtävään suurella mielenkiinnolla ja innolla. Rajavillen maine Pohjois-Suomessa on erittäin hyvä. Valoisa markkinatilanne ja konserniyhtiön kehitystavoitteet haastavat näyttämään” sanoo Perttu Salmela.

”Toivon, että kokemukseni betoniteollisuudesta ja pohjoisen Suomen rakentamisesta tuovat lisäarvoa yhtiöön. Kokeneen henkilöstön ja konsernin tuella Rajavillellä on hyvät edellytykset menestyä”, Salmela uskoo.

Takaisin kasvu-uralle

Tehdasverkoston optimointi ja raskas kehitysohjelma ovat viime vuosina syöneet Parman ja Rajavillen tulosta. Samalla on kuitenkin luotu kestävää pohjaa kannattavuuden ja kilpailukyvyn parantamiselle.

”Tehdyt järjestelyt ja prosessejamme sujuvoittavat toimenpiteet ovat olleet välttämättömiä kilpailukyvyn säilyttämiseksi pitkällä jänteellä. Positiivinen markkinatilanne ja uuden omistajan voimakas kehittävä ote antavat eväät kannattavuutemme nostamiseen. Alkuvuosi antaa jo selkeitä viitteitä, että olemme oikealla uralla”, Jarmo Viljanen kertoo.

 

Parma Oy on Consolis-konserniin kuuluva betonisen valmisosarakentamisen markkinajohtaja Suomessa. Yhtiö toimii 11 paikkakunnalla. Vuoden 2016 liikevaihto oli 144,4 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 600 henkilöä. www.parma.fi
Rajaville Oy on Parma Oy:n tytäryhtiö. Yhtiö toimii kahdella paikkakunnalla. Vuoden 2016 liikevaihto oli 18,1 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 100 henkilöä. www.rajaville.fi

Consolis on Euroopan suurin betonitekniikkaan perustuvien ratkaisujen tuottaja ja betonisten valmisosien valmistaja, joka toimii 30 maassa. Konsernin liikevaihto on noin 1,4 miljardia euroa ja henkilöstömäärä noin 10 000. www.consolis.com