Patrik Etelävuori

Patrik Etelävuori Newsecille kehittämään digitaalisia työympäristöpalveluita

Patrik Etelävuori

Newsecin Corporate Real Estate Advisoryn noin 20 hengen tiimi toimii organisaatioiden strategisena kumppanina toimitila- ja kiinteistöasioissa niin pitkäkestoisissa asiakassuhteissa kuin yksittäisissä projekteissa. Projekteissa Newsec palvelee toimitilojen muutosprojekteissa tilanhakijoita vuokralaisedustajana ja tarjoaa lisäksi erilaisia työympäristöjen kehittämiseen, suunnitteluun sekä muutosjohtamiseen liittyviä palveluita.

”Olemme tunnistaneet, että digitaalisten työympäristöjen kehittäminen osana toimitilajohtamista ja toimitiloihin liittyviä muutosprojekteja on entistäkin tärkeämpää. Uskomme, että näiden asioiden merkitys kasvaa tulevaisuudessa, joten haluamme vahvistaa osaamistamme tällä osa-alueella”, Ville Inkeri, Head of Corporate Real Estate Advisory toteaa.

”On todella hienoa saada Patrik osaksi meidän vahvaa asiantuntijatiimiämme. Patrikin palo kehittää organisaatioiden toimintaa työntekijälähtöisesti ja työntekijäkokemusta vahvistaen vastaa täydellisesti Newsecin tavoitteita ja arvoja. Lisäksi Patrikin vahva start-up -kentän tuntemus luo lisäarvoa niin Newsecille kuin meidän asiakkaillemme”, Ville Inkeri sanoo.

”Työympäristöt ovat koronan aiheuttamien rajoitusten ja suositusten myötä siirtyneet toimistoista koteihin, ja tämä muutos on ollut työntekijälle melko lailla totaalinen. Osa muutoksista jäänee pysyviksi edellyttäen työtapojen sekä työympäristökäyttäytymisen uudelleen arviointia. Fyysisen käyttäjäkeskeisen työympäristön merkitys on kuitenkin yhtä lailla olennainen, koska se tuo mukanaan etuja, joita ei pysty etätyöskentelyssä saavuttamaan, kuten esimerkiksi organisaation laajuisen kollaboraation.

On aivan mahtavaa liittyä Newsecin upeaan organisaatioon, joka ennakkoluulottomasti haluaa olla yhdessä asiakkaidensa kanssa suunnannäyttäjä matkalla kohti hybridityöympäristöjen tulevia normaaleja”, Patrik Etelävuori sanoo.