Juha Koskinen

Niemi Palveluiden toimitusjohtaja vaihtuu

Juha Koskinen

”Toimitusjohtajan vaihdos juuri tänä vuonna ei liity millään tavoin korona-aikaan, sillä tätä on pohdittu jo pitkään”, hallituksen puheenjohtaja Kai Niemi toteaa.

”Juha Koskisella on pitkä kokemus ja koulutus erilaisista logistiikka- ja palveluyritysten johtotehtävistä. Hän on toiminut Niemellä palvelujohtajan tehtävässä keväästä 2019 lähtien ja kuulunut alusta saakka myös yrityksen johtoryhmään”, Kai Niemi sanoo.

Vuodesta 2015 toimitusjohtajan tehtävää hoitanut Ilpo Niemi, Niemen veljeksistä vanhin ja yksi perustajaosakkaista, jatkaa yhtiön hallituksessa ja ottaa muiden tehtäviensä ohella enemmän vastuuta yrityksen asiakaspalvelun ja toiminnan kehittämiseen liittyvistä hankkeista ja markkinoinnista.

”Juha Koskisella on erinomaiset taidot tiimin vetäjänä sekä joukkuepelaajana, henkilöstön sparraajana ja innostajana”, Ilpo Niemi toteaa.

”Niemi Palvelut on hyvässä kunnossa oleva yhtiö, ja meillä on upea joukko ammattilaisia tuottamassa laadukasta palvelua asiakkaillemme. Tavoitteena on jatkaa nykyisellä tiellä ja varmistaa, että Niemi on ja pysyy asiakkaidemme ykkösvalintana tarjoamiemme palvelujen osalta”, Juha Koskinen sanoo.

Niemi Palveluiden talousjohtajaksi on 10.8.2020 nimitetty Vesa Salminen.

Niemen tuotantojohtajana pitkään toiminut Ville Juvonen on nimitetty 17.8.2020 Helsingin aluejohtajaksi. Helsingin-toimipisteen lisäksi Juvonen vastaa kokonaisuudessaan Niemen palveluprosessista ja sen valtakunnallisesta kehittämisestä.

Vt. henkilöstöpäällikkö Laura Havana on nimitetty 1.9.2020 henkilöstöjohtajaksi.

Pitkäaikaisena Niemen Tampereen-toimipisteen aluepäällikkönä toiminut Niko Hietanen on nimitetty Niemi Palveluiden uudeksi palvelujohtajaksi 1.9.2020.

Toimitusjohtajavaihdoksen myötä myös Niemi Palveluiden johtoryhmän kokoonpano vaihtuu 1.9.2020. Uuden johtoryhmän muodostavat toimitusjohtaja Juha Koskinen, henkilöstöjohtaja Laura Havana, johtaja (ict, kiertotalous), varatoimitusjohtaja Mikko Helvelahti, palvelujohtaja Niko Hietanen, aluejohtaja Ville Juvonen ja talousjohtaja Vesa Salminen.