Muutoksia NCC:n Suomen johdossa

harri_savolainenNCC:n Suomen maajohtajana ja rakennustoiminnoista vastaavan NCC Buildingin johtajana toimiva  Harri Savolainen  on nimitetty NCC-konsernin Operational Support -toiminnon johtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi. Harri Savolainen aloittaa uudessa tehtävässään vuoden 2017 alussa.

Harri Savolainen aloitti työskentelyn NCC:llä vuonna 2001 ja on toiminut useassa eri tehtävässä. Vuodesta 2012 alkaen hän on ollut NCC Rakennuksen toimitusjohtajana ja vuoden 2016 alussa tehdyn pohjoismaisen organisaatiouudistuksen jälkeen NCC Buildingin Suomen johtajana.

Harri Savolaisen seuraajaksi NCC Buildingin Suomen toimintojen johtajaksi on nimitetty Mika Soini. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 1.2.2017.

Mika Soini on toiminut useissa eri tehtävissä NCC:llä vuodesta 1988 alkaen ja tällä hetkellä hän työskentelee kiinteistökehityksestä vastaavan NCC Property Developmentin Suomen johtajana.


NCC: Visiomme on uudistaa toimialaamme ja tarjota ylivertaisia, kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja. NCC on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjois-Euroopassa. Sen liikevaihto vuonna 2015 oli 6,7 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 18.000. NCC:n osakkeet on noteerattu Tukholman NASDAQ OMX -pörssissä. www.ncc.fi