Minttu Vilander Sitowisen vastuullisuusjohtajaksi

“Olemme asettaneet tavoitteen, joka ei ole vain rohkea, vaan vaatii meiltä paljon tekoja, asioiden mittaamista ja viestintää. On selvää, että meillä tehdään vastuullisia valintoja joka päivä lukuisissa projekteissa. Työn näkyväksi tekemisessä, sen vaikutusten mittaamisessa ja tulevaisuuden tavoitteiden asettamisessa on paljon työtä. Meillä on edessämme päättymätön maraton, josta olemme ottaneet vasta ensiaskeleet. Vastuullisuutta ei ruksata pois to do -listalta, siinä voi aina parantaa”, kuvaa Vilander.

Sitowise julkaisee ensimmäisen vastuullisuusraporttinsa 10.6.2020. Raportissa kuvataan vastuullisuuden toteutumista ja mittareita niin ympäristö-, sosiaalisen kuin hallinnollisen vastuun näkökulmista. Vastuullisuuden kärkenä Sitowisellä on kolme asiaa: motivoiva työ ja vastuullinen työnantajuus, älykkäiden ratkaisujen kehittäminen ja ilmastonmuutoksen torjunta.

“Ensimmäinen raporttimme luo tulevalle työllemme pohjan ja viitekehyksen, jonka kautta haastamme itseämme kovempaan juoksuun”, Vilander sanoo.